2777
2789

فال گرفتم بچه ها کسی شماره خواست بیاد تا شماره بهش بدم ،خیلی حالم خوب شد انرژی مثبت گرفتم 

از گذشته بهم گفت راست بود واز آینده گفت که امیدوارم درست درآد اونام😊😊 

چه خوب ابجی گروه زدم تو تل میای؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی تومن فال کاملش بود  ده تومن در حد دوتا سوال  خیلی خوب بود من فال کامل گرفت برام چهل د ...

😂یعنی من واقعا باید باور کنم اون ۳۰تومنو میرم بستنی میگیرم میخورم نمیریزم تو حلقوم یه عده مفت خور اصلا نمیدونم چیشد بهت گفتم بمن بده شمارشو 

من از فال توبه کردم ولی واسه دوستم میخوام

گروه زدم ابجی میای فقط خانوما

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉