2777
2789
عنوان

یکی بگه سابلیمینال دقیقااا چیه

130 بازدید | 26 پست

لطفاً هرکی میدونه  با زبااان ساده توضیح بده ک چیه

کیا نتیجه گرفتن

اینکه میگن شیطانیه راسته؟؟؟

من یکی دوتا فایل دان کردم فقط صدای طبیعته انگار

ی فیلمم بود ک ده دیقه ی عکسو نشون میداد با ی صدای تکراری

چیه خداییش؟؟

یسری اهنگ بی کلام ک تو قسمت های مختلف اهنگ رمزهایی میزارن ک فقط ضمیرناخودآگاهمون متوجه اونا میشه و ممکنه تقلبیاش مخرب باشه چون ساب حتما باید مورد تایید استادان باشه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم شیطات یه بند موسیقی راه اندازی کرده میاد موسیقی مینوازه و بین مردم پخش میکنه 

شیطان چیه واقعا نمیفهمم درک نمیکنم با کدوم منطق باورمیکنید🤦‍♀️

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

پیام های انگیزشی معمولا مثبت در قالب صداهای ارامش بخش که بیشتر صدای رود و ابشار و طبیعته.گاهی پیامها شنیده میشه ولی مفهوم نیستن.انتقال پیامهای مثبت به ضمیر ناخوداگاه انسان برای برنامه ریزی برای رسیدن به هدف خاص

من همین یه دونه ام!

مثل قانون جذب هست . قدرت تمرکز رو تقویت میکنه.

مثلا تمرکز روی زیبایی،لاغری،چاقی و.... 

البته در مدت طولانی اتفاق میوفته و در کنارش باید حتما عوامل دیگه هم رعایت بشه مثل رژیم، ورزش و...

یعنی کلا به هرچی فکر کنی و از صمیم قلب بهش ایمان داشته باشی اتفاق میوفته...

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
ساب چیه؟؟ همون ویس؟

اره همون اهنگ بی کلامی ک میگن ساب افزایش قد مثلا ولی بصورت ویس

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شیطان پرستا ک میتونن راه اندازی کنن    

ولمون کن توروخدااا 😫

ساب یه علم نوینه عزیزم به حدی تو ایران مغزمون درگیر خرافه هست که همه چیزو باورمیکنیم مشکل هم از مانیست انقدر توگوشمون چرت و پرت گفتن راحت باورمیکنیم... 

مثلا الان یکی بیاد بگه متافیزیک یه علم شیطانه :/

در این حد خنده داره

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
اره همون اهنگ بی کلامی ک میگن ساب افزایش قد مثلا ولی بصورت ویس

عزیزم ینی با گوش کردن ی فایل صوتی بیکلام قد بلند میشه؟؟

یکم مسخره نیست؟

البته قانون جذبو قبول دارم  اینکه جملات تاکیدیو تکرار کنی

ولی اینجا میگه فایل صوتی بیکلام گوش کن ک رنگ چشم عوض شع و لاغر شیو فلان

نمیدونم چطور تاثیر میزاره