2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمیگم اینکه علایم کم بشه نشونه خوبیه؟یا قراره سورپرایزم کنه؟من دیروز تست دادم جوابش الان اومد تست ...

علایم کم بشه یعنی رو به بهبودی گلم ولی تست خون الکیه باید تست مخاط بینی و دهان بدی .خودتو کامل قرنطینه کن انشالله ک چیزی نیست خفیفع

خدا بزرگه🙃

تست خون به درد نمیخوره تست مخاط بینی و حلق بده 

علائم اگه کم بشه و برنگرده خوبه ولی درکل این بیماری یه سیکل سینوسی داره یعنی هی بهتر و بدتر میشی باید چند روز صبر کنی ببینی برگشت داره یا نه 

تست خون به درد نمیخوره تست مخاط بینی و حلق بده  علائم اگه کم بشه و برنگرده خوبه ولی درکل این ب ...

تست خون رو بخاطر محل کارم دادم که فردا شر نشه...وسعم به تست مخاط نرسید ...ولی از اطرافیانم هر کی گرفته همینجوری گذرونده شکر خدا...خیلی از همکارا م و فامیل گرفتن ولی شکرخدا رفع شده