2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه تاپیک منم بیایید😞

249 بازدید | 41 پست

سلام اجیا

من  3ماه نشده ک عروسی کردم ۱۹سالمه و ازاون موقع تا 14مهر پریود نشدم ک رفتم دکتر وبهم کرم واژینال برا عفونتم و یدوفولیک و مدروفم ۵داد ک از روز ۱۵پریود دوتا دوتا بخورم وازروز ۱۱پریود یروز درمیون نزدیکی داشته باشم ک این کارارو کردم ولی تاامروز علایمی از بارداری نزاشتم 😞بنظرتون چیکارکنم ؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجله ای داری  برس به جا

دوس دارم 😢

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

صبر گلم صبر

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

چ خبره 😐😐

ب این سرعت اخه🤯🤯

یذره با شوهرت روزای دونفره داشته باش تا خاطره شه بعد نی نی دیگه فرصت نمیکنیدا😍😍

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

سلام دوستان کسی پماد دالاواگ-سی استفاده کرده؟!

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
چ خبره 😐😐 ب این سرعت اخه🤯🤯 یذره با شوهرت روزای دونفره داشته باش تا خاطره شه بعد نی نی دیگه فرص ...

میترسم اصلا باردار نشم

میترسم اصلا باردار نشم

این چ حرفیه اخه

توکل کن ب خدا

چون میترسی باردارنشی میخوای نرسیده بچه بیاری؟

هنوز اولشه داغی!بذار عیار زندگی بیاد دستت شوهرتم بهتر بشناس بعد بچه بیار 

بچه فقط تپلی و بامزگیش نیست هزاااارتا دنگ و فنگ داره از هزینه زایمان و سونو و...بگیر تا پوشک و لباس و هزارتا چیز دیگه

منم خودم دوست داشتم باردار شم ولی دیگه عجله نداشتم

قبل از اقدامم گفتم خدایا راضی ام ب رضای تو اگه قرار بدی همین اول کار بده اگه هم قرار ندی بهم بفهمون ک تلاشم رو بکنم و تو اولین اقدام باردار شدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم