2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برا ماه اول دخترم  چند بسته پوشک بخرم با چه سایزی؟

تجربه میگه بذار دنیا بیاد بعدش بگیر.اگه وزنش زیر ۲ونیم کیلو بود اول یه بسته بگیر سایز صفر اگه بالای ۲ونیم بود سایز۱

بازم یه بسته

چون ممکنه اون مارکی ک میخری ب بچت نسازه.من اولش رفتم کلللللی خریدم مای بی بی ب پای بچم نساخت موند رو دستم هیچ جام برنداشتن ازم .مولفیکس ب پای بچم  ساخت شکرخدا.بعد ک دیدی ب پای بچت میسازه از همون مارک بخر واسش

عزیزم ۷ماهم هنوز ولی پوشک روزانه داره گرون میشه میخوام زودتر عمده بگیرم  شما حساب کن تا ۳/۵ با ...

نه اصلا اینکارو نکن

منم مث شما فکر کردم دیدم داره گرون میشه کلللی رفتم خریدم مای بی بی.بعدش دیدم ب پای بچم نمیسازه طفل معصدم.هیچ جا هم ازم برنداشتن همونجور خونه مونده پوشکا حدود ۴۰۰تمن خریدم.دیگه مولفیکس ب پاش ساخت ازون میخرم واسش

تجربه میگه بذار دنیا بیاد بعدش بگیر.اگه وزنش زیر ۲ونیم کیلو بود اول یه بسته بگیر سایز صفر اگه بالای ...

‌پس دو تا بسه بگیرم فعلا برای بیمارستان و روز های اول 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌