2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 109 پست

شوهر من از من محبت نمیبینه اون محبت میکنه همه جوره ولی متاسفانه من کم میزارم تاحالا یه جمله یا حتی کلمه عاشقانه نگفتم بهش، یه روز گفت زبونت بلای جونت میشه گفتم اگه زبون نداشتم بدبخت میشدم الان هم قهریم قبلا چه مقصر من بودم چه خودش میومد سراغم ولی اخیرا یکی دومرتبه قهر کردیم اصلا نمیاد 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان پس ثابت میکنه کلامی نیست خب شما بهش بگید نیاز دارید بعضیا یاد نگرفتن محبت میشه ابراز کرد

اره ثابت میکنه کلامی نیس این دوسال زبونم مودراورد ازبس گفتم ۱۰روزه بهترشده ولی خب مهم نیس دیگه برام

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
باورم اینع که خودم باید عاشق خودم باشم ... گدای محبت کسی نمیمونم

هرچی هم‌عاشق خودمون باشیم.میل و نیاز به همدم وعشق رو نمیشه ندیده گرفت .واقعا نمیشه ...یه انسان درست و عاشق در کنارآدم میتونه روحتو جلا بده هر ثانیه

بیشتر کلامی..کلا وجودش رو دریغ میکنه تمام وقتش رو با کار پر کرده..

عزیزم تو باید به این باور برسی شوهرت یه بخشی از زندگی توعه نه همش 

تو فقط همسر نیستی مادری دختری دختر خاله ای دوستی تو خیلی نقشای دیگه داری خیلی کارای دیگه داری که اهمیتشون برات کمرنگ شده و شوهرت بولد شده

وقتی خودتو با کارهای مفید سرگرم کنی و انقد آویزون‌نباشی کارها و برنامه های خودتو داشته باشی

خودش میاد سمتت منت میکشه مردا مثل سایه ان بهشون نزدیک بشی ازت دور میشن

من.خیلی حالم بد اوایل دوستی اون همیشه میگفت دوستت دارم و من سکوت میکردم الان فقط خونس دریغ از ی نگاه ...

منم همینجوریه..هر بار خستگی رو بهونه میکنه..ظهر ۱۰دقیقه قبل نهار میاد بلافاصله چای بعد نهار و ددد برو که رفتی😣شب هم ۹ونیم میاد شام میخوره و فورا  پش پش لالا😑😑😑

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص