2777
2789
عنوان

نوزاد 13 روزه

236 بازدید | 9 پست

سلام مامانا، دخترم 13 روزشه، خوابش عمیق نمیشه که مثلاً 2 ساعت بخوابه مابین بیدار میشه، همین که از کنارش بلند میشم بیدار میشه گریه میکنه تا میام کنارش حرف میزنم ساکت میشه،چیکار کنم 🤦چنین تجربه ای داشتین؟ آخه اصلاً به کارام نمیرسم بچه مدرسه ای هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بعضیا چرا فک میکنن بچه عروسکه باید ساکته اروم یه گوشه باشه :| این حرفو دکتری بهم زد ک بهش گفتم بچم زیادی گریه میکنه نمیزاره ب کارام برسم 

تجربه گُرگت میکنه :)
نمیدونم بعضیا چرا فک میکنن بچه عروسکه باید ساکته اروم یه گوشه باشه :| این حرفو دکتری بهم زد ک بهش گف ...

😅آخه دختر من نمیذاره 10 دقیقه ازش دور باشی بیدار میشه تا میام کنارش آرومه

پسرع من الان ۱۵ ماهشه هنوزم همینه تا میرم اشپزخونه کاری انجام میدم چنان جیغو داد میکشه منصرف میشم بخدا شبا ک میخوابه کارامو انجام میدم خیلی بهم وابستس چاره ایی نیس باید صبور باشیم تا بزرگ شن

تجربه گُرگت میکنه :)
پسرع من الان ۱۵ ماهشه هنوزم همینه تا میرم اشپزخونه کاری انجام میدم چنان جیغو داد میکشه منصرف میشم بخ ...

عزیزم زنده باشه، وای پس خدا صبر بده بهم آخه پسر اولیم خداروشکر خییییلی آروم بود شیر می‌خورد میزاشتمش به همه کارام میرسیدم

یاد خودم انداختی تا چهار دست و پا بره چند ماهی درگیری داری .قدمش مبارک باشه براتون

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای