2777
2789
عنوان

به خاطرخدا کمک کنید

98 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ... خوبین ........ من درطول روزکه میشه همش یه هو یه حس خیلی بد بهم غلبه می کنه حسی سرشارازناامیدی وبغض وانگارازخودم بدم میاد تاگریه نکنم حالم بهترنمی شه ... حتماباید گریه کنم تایه ذره بهترشم . خستم چیکارکنم ... به خاطرمشکلاتی هست که توزندگیم پیش اومدشاید. اصلانمی تونم به خودم برسم .. همش فکرمی کنم اگه دنیای دیگه ای باشه من برم جهنم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم احساس خودکشی دارم .......... دلم می خواد خودکشی کنم .... موقعی که این حس رو دارم 

خب بگو اون لحظه که این حس روداری که باید بمیری کدوم دردباعث میشه فکر کنی بمیری بهتر؟ اینکه تنهایی یا گناهکار یا چی؟ 

گریه نشان غم درونیه که بد نیست....اما به داشته هاتون فکرکنید و عاشق خودتون باشید..خداهمیشه کنارتونه و قدم برمیداره باهاتون پس ناامید نباشید....فقط کافیه از امروز یک قدم بردارید..فکراتون رو کنار بزارید و با قلبتون زندگی کنید