2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواستگارم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي معلومه پسره خيلي دوستت داره عزيزم بعدم توحودت حتما حتما انسان فوق العتده زيبا از درون و بيرون هستى كه با وجود اطلاع داشتن از اين موضوع اومده جلو بعدَ اصلا موضوع عجيبو بدي نيست تو اين اوضاع والا ميلياردر ها هَ بدون اينكه ازشون كلاه برداري بشه فقير محسوب ميشن 

حححتتتماااا جواب مثبت بده خدا در خوشبحتيو باز كرده واست

الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم ((اگه مبحث مورده علاقتون نيست گزارش نزنين تنها جايي كه واسه درد و دل ميام و از بي كسيو تنهايي نجات پيدا ميكنم همين جاست بترسين از آه دل دختر غريب و بي پشتو پناه. )) نميدونم كاربري قبليم كه همش التماس دعا و درد دلام بود چرا تركيد تنها جا امني كه ميتونم درد و دل كنم تقاضا دعا كنم سرپناهمو نگيرين باور كنيد دل شكستن گناهه
اما به نظر من حتی اگه زد تو سرت که خدا نکنه اون روز بیاد شما بهش یادآوری می کنی من از شما خاستگاری ن ...

😂😁😎 دقیقاااا همینو بگو منتها نمیدونم چرا آقایون معمولا تو این قسمتش فراموشی میگیرن

😂😁😎 دقیقاااا همینو بگو منتها نمیدونم چرا آقایون معمولا تو این قسمتش فراموشی میگیرن

الکی نفوذ بد نزن من همیشه میگم همه ی دنیا هم بد باشن شوهر من خوب از آب درمیاد 😉😁 تو هم مطمئن باش همسر آیندت حالا هرکی می خواد باشه جز اون فراموشکارا نیس😁😂😅 ببین واقعا افکار آدما تو زندگیشون تاثیر داره