2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواستگارم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما جواب مثبت بده

بقیه چیزارو خدا درست میکنه

توکلت به خدا باشه

وقتی مورد خوب اومده چرا الکی رد کنی 

مشکل خانوادگیتون شاید حل نشه 

تا کی میخوای صبر کنی🤔

باهم جهیزیه بدین الانم ک کروناس راحت تر هم شده😁😁

خوشبخت بشی ایشا الله

میدونید مشکل خودمم که اعتماد به نفس ندارم خودمو پایین تر میبینم. میترسم بعدا تو زندگی روم تاثیر بذار ...

چرا خودتو پایین می بینی؟ چون از لحاظ مالی پایین تر هستین؟ خودتون که دارین میگین کلاهبرداری کردن ازتون فک کن سیل اومده اموالتون و آب برده اون موقع هم اعتماد به نفست ضعیف میشد؟ 

شرایط و دغدغه ها و نگرانی هاتو به طرف مقابلت بگو ..

حتما خیلی از مسائل رو میدونن..

اونا بخاطر خودت پیشنهاد دادن عزیزم نه بخاطر شرایطی که قبلا بود و الان نیست ..

به امید خدا همه چیز درست میشه.

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
با حسای منفیم چه جوری کنار بیام؟

ببین منم حس منفی تو زندگیم زیاد داشتم آدما دونوعند یا حتما باید برن پیشچ روانشناس حتی بخاطر یه مشکل کوچیک یا خودشون و قوی می بینن ودوست دارن خودشون مشکل و حل کنن خودت ببین جزوکدوم دسته ای

حتماجواب مثبت بده

یه چیزهای درشمادیده وپسندیده که ارزشش خیلی بیشترازپول بوده 

رواعتمادبه نفس خودا کاربکن واگرزمانی دریک دوره آدم به بدشانسی خورد،نبایدبقیه زندگیشو بخاطرهمون اتفاق بدبگذرونه

برای پدرتون حتما یه کاری بکنید ترک بکنه واین ازدواج میتونه یه شروع پرانگیزه براشون باشه

ببین منم حس منفی تو زندگیم زیاد داشتم آدما دونوعند یا حتما باید برن پیشچ روانشناس حتی بخاطر یه مشکل ...

آره منم خیلی دوست دارم اعتماد به نفسمو بدست بیارم و براش تلاش میکنم اما اتفاقایی که این مدت برامون افتاد خیلی روحیمو داغون کرد

واقعا ممنونم از همتون خیلی عشقید ❤❤❤

اینارو به هیچکدوم از افراد خونوادم نمیتونستم بگم چون ناراحت میشدن و به غرورشون صدمه میزد

خداروشکر که هستین خوشگلا

انرژی مثبتتون حالمو خوب کرد

انشالله خداوند تو این ایام مقدس به همتون یه هدیه بزرگ بده 😍😍😍