2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواستگارم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیکار میکردن؟ رفتارشون چی بود؟

داماد اوایل ازدواج خوب بود ولی رفته رفته مشکلات خانوادگی عروس رو به روش میاوردمگر اینکه از همون اول همه چی رو صادقانه بگی و هیچی رو مخفی نکنی 

داماد اوایل ازدواج خوب بود ولی رفته رفته مشکلات خانوادگی عروس رو به روش میاوردمگر اینکه از همون اول ...

نه تقریبا همه چیو درمورد ما میدونن چون مامانش با مامانم دوست صمیمین

ولی خب یه چیزایی مثه اعتیادو... رو نمیشه عنوان کرد

نه تقریبا همه چیو درمورد ما میدونن چون مامانش با مامانم دوست صمیمین ولی خب یه چیزایی مثه اعتیادو... ...

به نظرم هیچی رو پنهان نکن صادقانه جلو بری اگه خیر باشه درست‌میشه اگه با لا پوشونی بخوابیم کار رو تموم کنین قطعا در آینده به مشکل میخورین 

به نظرم هیچی رو پنهان نکن صادقانه جلو بری اگه خیر باشه درست‌میشه اگه با لا پوشونی بخوابیم کار رو تمو ...

نه واقعا من که چیزیو پنهون نمیکنم میگم که همه چیو میدونن.

ولی به نظر شما درسته که اعتیاد بابامو بدونن؟

آخه چیزی نیس که به شخص من ربط داشته باشه 🤔

نه واقعا من که چیزیو پنهون نمیکنم میگم که همه چیو میدونن. ولی به نظر شما درسته که اعتیاد بابامو بدو ...

برای بعضی ها خیلی اهمیت داره اگه بدونه بهتره که فردا روز حرف و حدیثی نباشه 

اگه شما بودی میگفتی؟ یعنی یه شرایط پنجاه پنجاهه بنظرم

واقعیتش اگه تو سن و سال شما بودم شاید همچین کاری رو نمی کردم و نم گفتم ولی الان که ۳۹ سالمه تجربه ثابت کرده هیچی صداقت نمیشه تو زندگی

اگه بگی قطعا شما رو به عنوان یه شخصیتی می شناسه که تو زندگی آینده ش هم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه و وقتی شرایط دیگه رو که به عینه دیده و قبول کرده قطعا این موضوع اعتیاد رو هم می پذیره نگرانی به دل تون راه ندین