2777
2789
عنوان

عشق مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 64 پست
آره اولش باورش سخته ولی بعد بهش عادت میکنی به خودت زمان بده

دوماه آخه من اصلا اون سنگ قبرو قبول ندارم اینو نمیتونم توخودم درست کنم ب عقیده خودم چون چهرشو موقع دفن ندیدم پس اون نیس..نخندینا ولی دارم ب همچین چنگ‌ میزنم ک اون چیزایی میخام باورکنم

[QUOTE=162343749]عزیزم خیلی ناراحت شدم شدی عین ٥سال پیش من برو پیش مشاور کمکت میکنه اینجوری نمون ازبین میری[/QUOTاینجا شماها خیلی خوبی شاید اگه ی نفر فقط ی نفر مث امشب شماها کنارمن وامیستاد فقط ی رفیق من شوکم اینجوری نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بدون دارو بدون خوابیدن؟واقعا؟الان بهتری؟یعنی منم خوب میشم

البته اینم بگم که من اونقدر ناراحتی کشیدم ک تا مرز سکته رفتم و قلبم به شدت ناراحت شد ،داروی قلبی استفاده میکردم ولی الان خیلی کمش کردم 

ولی اون جوری نه روانشناس دارویی نداد بهم

الان خیلی بهتر از قبلم بیشتر وقتم رو با دوستام میگذرونم،تازه ۹ ماهه همسرم رو از دست دادم 

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
ممنون فقط دعاکن خوب شم 

انشالله خدا بدلت صبر و آرامش بده🙏

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

البته اینم بگم که من اونقدر ناراحتی کشیدم ک تا مرز سکته رفتم و قلبم به شدت ناراحت شد ،داروی قلبی است ...

آخه من منزویم اندازه موهای سرم رفیق داشتما الان هیشکی نیس...خونواده ک....کلا تنهام

فَإِذا بَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَأَمْسِكُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ أَوْ فارِقُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ وَ أَشْهِدُوا ذَوَيْ عَدْلٍ مِنْكُمْ وَ أَقِيمُوا الشَّهادَةَ لِلَّهِ ذلِكُمْ يُوعَظُ بِهِ مَنْ كانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً «2»

پس چون به پايان مدّت عدّه نزديك شدند، يا (با رجوع به آنان) به طرز شايسته و پسنديده‌اى نگاهشان داريد و يا (با پرداخت مهريه و ساير حقوق) به طرز شايسته‌اى از آنان جدا شويد و (هنگام طلاق) دو شاهد عادل از ميان خود به گواه گيريد و گواهى را براى خدا به پا داريد. هركس كه به خدا و روز قيامت ايمان دارد، اين گونه پند داده مى‌شود و هركس كه از خدا پروا كند، خداوند براى او راه بيرون شدن و رهايى (از هر گونه مشكل) را قرار مى‌دهد.

وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدْراً «3»

جلد 10 - صفحه 103

و او را از جايى كه گمان ندارد روزى مى‌دهد و هر كس بر خدا توكل كند، او برايش كافى است. همانا خداوند كار خود را محقق مى‌سازد. همانا خداوند براى هر چيز اندازه‌اى قرار داده است.

همانا کسانی که به خدا و قیامت ایمان دارند این اندرزی است برای انان و هر کس پرهیزکاری پیشه کند خداوند برای او راه بیرون شدن و رهایی را قرار میدهد.
و خداوند از جایی که گمان نمی کنند به انها روزی میدهد(فرد شایسته  خودتان و ...) کافیست به خدا توکل کنن. همانا خداوند کار خود را محقق می سازد و بر هر چیزی اندازه ای است. همسر شایسته نیاز داره خودتونم شایسته تر باشین بهمین خاطر روی خودتون و ایمانتون کار کنین.

[QUOTE=162343749]عزیزم خیلی ناراحت شدم شدی عین ٥سال پیش من برو پیش مشاور کمکت میکنه اینجوری نمون ازب ...

سه روز قبل فوتش گفتم من خوشبخت ترینم دختر دنیام..چقده فاصله خوشبختی و بدبختی کوتاهه

البته اینم بگم که من اونقدر ناراحتی کشیدم ک تا مرز سکته رفتم و قلبم به شدت ناراحت شد ،داروی قلبی است ...

خدارو شکر ک خوب شدی این دردا خیلی بده این دردا و خدا باید بذار آدم پیرشد بهش بده ک تحملش و داشته باشه ن ب ی بدبختی هم سن من

خدارو شکر ک خوب شدی این دردا خیلی بده این دردا و خدا باید بذار آدم پیرشد بهش بده ک تحملش و داشته باش ...

ان شاالله این روزا میگذره ،توکل کن 

چند سالته عزیزم؟

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐

تسلیت میگم. انشالله عاقبت به خیر شین و سریع تر ارامشتون رو بدست بیارین.

سعی کنین دارو مصرف نکنین. بجای اون با مدیتیشن و تمرین نفس عمیق و ورزش ها و جیزهای ارامش بخش استفاده کنین.

اگه براتون امکانش هست به مسافرت گردش و تفریح برین.

در مکان های اجتماعیی که احساس بهتری پیدا میکنین بیشتر شرکت کنین.

ابتداش سخته ولی کم کم خوب میشین.

هر چیزی که ایشونو یادتون میندازه از بین ببرین و چون فراموششون باید بکنین و اون مسیر عصبی که شکل گرفته رو از بین ببرید و یک مسیر عصبی دیگه شکل بدین.

دوستی اشنایی اگه دارین خیلی خوبه کنار ایشون باشین و باهاش حرف بزنین و ایشون برای بهبودیتون کمکتون کنن

و ...

دقیقا مثل من  خیلی سخته تنهایی کاملا درست میکنم ،من ک تا میخواستم حرف بزنم بغض امونم نمی داد و ...

وای یکی حرفمو فهمید..من همین همینجوریم هرجا میرم هرکاری میکنم حس میکنم هست میبینن بعد همین باعث شد کلی راجع ب دنیای بعد از مرگ سرچ کنم ولی چون ب هیچ نقطه ای نمیرسیدم حالتهای جنونی پیداکردم