2777
2789
عنوان

عشق مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 64 پست
باورش سخته خیلی سخته  برو سرخاکش و باهاش حرف بزن درد ل کن ارومت میکنه از خدابخواه صبر بده بهت ...

اولا هرشب میرفتم ولی بعد گفتم این نمیتونه عشق من باشه آخه قراربود هفت صبح پاسخ بریم دکتر مرگ منو قسم خورد اون زیرقولش نمی‌زد هیچوقت پس اون قبرنمیتونه اون باشه

شوهرم ن سه سال باهم رفیق بودیم..ولی ن این دوستیای الکی من تو زندگیم کسی و نداشتم جوری بود ک روزی دو ...

خیلی سخته درکت میکنم کاش پیشم بودی تو اغوشم میگرفتمت خوش قلب 

تحملش سخته من وقتی به نبود شوهرم یک ثانیه فکر میکنم دیوونه میشم یک لحظه هم نمی تونم ادامه بدم بدون اون

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم🖤

باید اینو بپذیری که داری دوران خیلی سختی رو میگذرونی و ازش فرار نکنی

قطعا به جز اون فرد آدمای دیگه ای هم هستن که برات مهمن و تو هم براشون مهمی 

اونو به قلبت بسپار ولی برای بقیه هم جا باز کن 

به این فکر کن که دوس داری ادامه عمرتو اینطوری خودتو عذاب بدی؟ و اون فرد اگه بود اینو میخواست؟

و اینکه برا بیشتر آدما اینکه بتونن که درکت کنن خیلی سخته من جمله خود من

هر چی هم بگیم تو خودت باید از درون خودت به این نتیجه ها برسی

اگه شرایطشو داری با روانشناس حرف بزن اون بهتر کمکت میکنه

امیدوارم که حالت بهتر شه❤

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
دقیقا مثل من  خیلی سخته تنهایی کاملا درست میکنم ،من ک تا میخواستم حرف بزنم بغض امونم نمی داد و ...

دکتر فقط قرص میده همش خوابم دوازده کیلو اومدم پایین موهای بغل سرم سفید شده اونقدر تند شدم هیشکی باهم سلام علیکم نمیکنه

تسلیت میگم🖤  باید اینو بپذیری که داری دوران خیلی سختی رو میگذرونی و ازش فرار نکنی قطعا ...

آخه می‌دونی مشکل من کجاست می‌دونی درد من کجاست..من عادت دارم شبا قبل خواب پیام قبلیشو میخونم تو یسری دیانا تابلو ک خبر از مریضی داشته ولی هیچوقت بروز نداده من اینو نمی‌فهمم همه فکر میکنن یهوویی بوده ولی من مدرک دارم خبرداشته آخه چرا

دکتر فقط قرص میده همش خوابم دوازده کیلو اومدم پایین موهای بغل سرم سفید شده اونقدر تند شدم هیشکی باهم ...

اروم باش از خدا کمک بخواه باهاش حرف بزن ارومت میکنه 

تا خدا با من است زمانه با من است .
خیلی سخته درکت میکنم کاش پیشم بودی تو اغوشم میگرفتمت خوش قلب  تحملش سخته من وقتی به نبود شوهرم ...

منم همش میگفتم ی تارمو ازسرت کم سه میمیرم ولی موندم همش چشاشو بوس میکردم میگفتم اگه یروز نبودم چشات غم گرفت نداری بیاره الان میام بوس کنم لبم میخوره ب سردی سنگ بعد ...درد داره دوماه ولی این پرده کهنه نمیشه

اروم باش از خدا کمک بخواه باهاش حرف بزن ارومت میکنه 

کمک خاسم کلی التماس کردم گفتم هرکسی ببر جز اون گفتم اصلا بردی فقط ی یدیقه پیش بده پس نمیدی خوابشو بده ولی نشنیدخدا

منم همش میگفتم ی تارمو ازسرت کم سه میمیرم ولی موندم همش چشاشو بوس میکردم میگفتم اگه یروز نبودم چشات ...

عشق دقیقا همینه ❤💞

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
آخه می‌دونی مشکل من کجاست می‌دونی درد من کجاست..من عادت دارم شبا قبل خواب پیام قبلیشو میخونم تو یسری ...

چی بگم🤕نمیدونم

فقط میتونم از خدا بخوام بهت صبر بده💖

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
دکتر فقط قرص میده همش خوابم دوازده کیلو اومدم پایین موهای بغل سرم سفید شده اونقدر تند شدم هیشکی باهم ...

دکتر نه ک

روانشناس که باهاش حرف بزنی ،آروم میشی 

من ک داغون بودم تازه دوماهه پذیرفتم که نیستش و دیگ نمیاد اونم با کمک روانشناسم 

فقط عکسش رو نگاه میکردم فقط وویس هاش رو گوش میدادم فقط فیلماش رو می دیدم 

حرفم نمی تونستم بزنم فقط بغض و اشک 

ولی روانشناسم کمکم کرد 

پادکست رواق رو گوش کن کمک کننده ست

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
عزیزم متاسفم شوهرو بود؟ چیشد فوت شد خدا رحمتش کنه

ی شب گفت من برم زودتر بخابم من سرکاربوگفتم باشه هستی لابد گفت پشتم درد می‌کنه باخنده گفت کرونا نباشه الهی بمیرم.گفتم بخاب صبح زنگ بزن بریم دکتر قولا گفت قول اونشب خواب ب چشام نیومد دیرخوابیدم صبح دیدم زنگ نزده نگران شدم گفتم لابدخستس موندم موندم موندم شد ده زنگ زدم فقط صدا شیون شنیدم میگفتن سکته گفتم شوخی نکنین اصلا جالب نیست سکته؟ولی راس بود بعدها کلی سرچ کردم دیدم علایم کل بیماری و داشت و من نفهمیدم

ی شب گفت من برم زودتر بخابم من سرکاربوگفتم باشه هستی لابد گفت پشتم درد می‌کنه باخنده گفت کرونا نباشه ...

واقعا متاسفم عزیزم خدا رحمتش کنه و ب شما صبر بده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دکتر نه ک روانشناس که باهاش حرف بزنی ،آروم میشی  من ک داغون بودم تازه دوماهه پذیرفتم که نیستش ...

یعنی بدون دارو بدون خوابیدن؟واقعا؟الان بهتری؟یعنی منم خوب میشم