2777
2789
عنوان

محترمانه نه گفتن به یکی که میخواد بیاد خونه ت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 54 پست

بنظرم واضح گفتن با محترمانه بودن منافاتی نداره . صریح بگید بخاطر کرونا رفت و آمد ندارید با کسی . شرایط خودتون هم حساسه و بهتره رعایت بشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم مرسی از لطفت ولی الان با این شرایط کرونا من خودمم میترسم بچه مو بغل کنم واب و تاب بده و بگو ایشالا اوضاع بهتر شد حتما 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

رودروايسي نكن. خيلي محترمانه بگو عزيزم شرمنده به خاطر كرونا با هيچكس رفت و آمد نداريم حتي پدر و مادرم هم نميان خونمون

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

وا ما به اقوام درجه یکم مستقیم گفتیم نه میایم نه بیاین ...دوست و...ک دیگه هیچی ...پسر منم از بعد به دنیا اومدنش کسی و ندیده جز منو باباش😂برادرشوهرم دیروز باید میومد بنا به دلایلی باهمسرم کار مهمی داشت درحد چند دقیقه...طفلی پسرم بااینکه از دور میدیدش کلی ذوق کرده بود فک نمیکرد غیر مامان باباش ادم دیگه ای بیاد تو خونه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بگو خیلی متاسفم ولی این کرونا ادما رو از هم دور کرده. من خودم بخاطر زایمانم ضعیفم و بچه هم سیستم ایمنیش از من بدتره واقعا با اینکه دلم میخواست میزبانتون باشم ولی نمیشه، اصلا شاید من خودم ناقل باشم و ندونم

سر بچت با کسی رودربایسی نداشته باش.خیلی محترمانه بگو عزیزم امیدوارم ناراحت نشی و درک کنی با توجه به وضعیت این روزا و اینکه من نوزاد دارم برنامه ی عکاسی رو به بعد موکول کنیم.ان شاالله وضعیت بهتر,که شد حتما حتما در,خدمتت هستم.

بگو من بخاطر نوزادم قرنطینه کردم خددمونو ببخشید و اینکه اعتقاد دارم به چشم زخم نمیخوام عکس نوزادمو ت ...

اتفاقا من تا حالا عکس بچمو جایی نذاشتم 

ولی اون به اصرار عکس پسرمو ازم خواست و استوری کرد بدون اجازه

خدایا شکرت 🙏🏻

بگو دکتر بچه گفته اصلا با کسی رفت و آمد نداشته باشید تو این شرایط نوزاد کرونا بگیره هیچ کاری نمیشه براش کرد راحت و محترمانه😊

اگرم ناراحت شد به کلیه چپ بچت🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄