2777
2789
عنوان

همه بیان واجبه تعبیر خواب

15 بازدید | 4 پست

خواب دیدم باردارم و 

و در واقعیت عقدم و دارم جدا میشم 

تو خونمون به شکم نگاه میگردم داشت تکون میخورد و من از نامزدم که دارم جدا میشم باردار بودم 

و شکم هم در اومده بود و جنسیت هم دختر بود 

تعبیر این خواب چیه کسی میدونه

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تعبیر خواب بارداری از دیدگاه امام صادق (ع)

امام صادق (ع) می‌فرمایند:

بارداری در خواب برای زن، نشان‌دهندهٔ زیاد شدن خیر، مال، و برآورده شدن خواسته‌ها است.

و هرچه شکم بزرگ‌تر باشد، رزق و نعمت بیشتر است.

🌸 اما در مورد جزئیات خواب تو:

بارداری از نامزدی که در واقعیت داری جدا می‌شی

→ این بخش معمولاً به نگرانی و بارِ فکری و احساسی اشاره داره. یعنی هنوز چیزی درونت از اون رابطه "در حال رشد"ه — ممکنه احساسات، خاطرات، یا حتی ترس از آینده باشه. بارداری نمادیه از چیزی که از اون رابطه در درونت باقی مونده و هنوز “به دنیا نیومده”.

تکون خوردن جنین

→ در تعبیرها یعنی تحرک امید یا تغییر درونی. یعنی شاید هنوز در دلت چیزی زنده‌ست — یه امید، یا شروع تازه‌ای که داره خودش رو نشون میده.

جنسیت دختر

→ در تعبیر قرآنی و اسلامی، دختر نشانهٔ خیر، آرامش و رحمت الهیه.

در قرآن هم خداوند فرمود:

«یَهَبُ لِمَن یَشَاء إِنَاثًا» (سوره شوری، آیه ۴۹) یعنی: "خدا به هر که بخواهد دختر عطا می‌کند."

پس دیدن دختر در خواب، معمولاً نشانه‌ی نعمت، آسایش، و رحمتی تازه از سوی خداست.

✨ خلاصه تعبیر خوابت:

خواب تو می‌تونه این‌طور معنا بشه:

در حالی‌که در بیداری درگیر جدایی و ناراحتی هستی، در درونت یه “تولد تازه” در جریانه — یه امید، خیر، یا شروع جدیدی که از دل همین سختی بیرون میاد.

خدا می‌خواد بهت رحمتی بده، حتی از دل چیزی که به‌نظر پایان میاد.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تعبیر خواب بارداری از دیدگاه امام صادق (ع)امام صادق (ع) می‌فرمایند:بارداری در خواب برای زن، نشان‌دهن ...

مرسی عزیزم ممنونم انشالله خبر جدایی هست 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ممنونم انشالله خبر جدایی هست

ان شا الله خیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.