2777
2789
عنوان

محترمانه نه گفتن به یکی که میخواد بیاد خونه ت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 54 پست

رک بگو

عزیزم مرسی از لطفت اما تو کرونا ترجیح میدم حدالمکان با هیچکس رفت و امد نداشته باشم

ایشالا بعدا سر فرصت خودم خبرتون میکنم 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اتفاقا من تا حالا عکس بچمو جایی نذاشتم  ولی اون به اصرار عکس پسرمو ازم خواست و استوری کرد بدون ...

عزیزم چون تازه مادر شدی بهت میگم.مادر بودن اولین قانونص محکم بودنه باید بتونی نه بگی تا بتونی تکیه گاه مناسبی برای فرزندت باشه ضعیف نباش گور بابای هرکی که میخواد ازت ناراحت شه تو الان فقط مسئول اون طفل معصومی 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این اگه اومد دیگه ول نمیکنه هاااا

از من گفتن بود.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بگو خونه مادر اينا هستمممم، و نيستم

يا الكي بگو حالم خوب نيست نميتونيد بيايد

چون ممكنه جادو جنبل كنن😂😂😂

بخدا ما داشتيم توي فاميل 

كلي مراقب باش عزبزم، خيلي رك بهشون بگو كه من دوست ندارم كسي توي دوران كرونا بلند شه بياد خونمون

وا ما به اقوام درجه یکم مستقیم گفتیم نه میایم نه بیاین ...دوست و...ک دیگه هیچی ...پسر منم از بعد به ...

الهیی عزیزم خیلی سخت نگیرید 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

گلی اگر بخوای هربار یه بهونه بیاری پاشون بریده نمیشه..

یبار رک بگو بخاطر کرونا نمیتونم هم شما هم خودمو به خطر بندازم ایشالا هروقت کرونا تموم شد قدمتون روی چشم...

پی ام هم بدی راحت تری تا پشت تلفن بخوای بگی بهش

😍😍😍
وا ما به اقوام درجه یکم مستقیم گفتیم نه میایم نه بیاین ...دوست و...ک دیگه هیچی ...پسر منم از بعد به ...

منم حتی اطرافیان خودم نیومدن 

حتی خواهرشوهرام 

هیچکس نیومده 

خدایا شکرت 🙏🏻
سر بچت با کسی رودربایسی نداشته باش.خیلی محترمانه بگو عزیزم امیدوارم ناراحت نشی و درک کنی با توجه به ...

همسر خودم خبرنگاره عکاس و فیلمبرداره 

اینم میدونه و منم باز تاکید کردم و گفتم که باباش عکس میندازه ازش 

خدایا شکرت 🙏🏻

عزیزدلم اول اینکه الان خوده شما بیشتر از بجه ات در معرض خطری دوما مگه تگنون و این میاد ازشون رودربایستی داری به مادر شوهرت بگو بگه بهشون طبق کردن ولی راضی نیستی کسی بیاد

یا خودت باخنده بگو عزیزم کرونا تموم شد در خدمتم فعلا کسی نمیاد خونمون بخاطر بچه باباش خیلی حساسه مثل خودم 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

بگو والا این کرونا مارو شرمنده همه کرده

همه تلفنی حالمونو میپرسن 

دکتر رفت و آمدو برامون ممنوع کرده واقعا نمیتونم ریسک کنم چون پسرم هنوز خیلی ضعیفه...اگه شرایط اینجوری نبود خیلی هم خوشحال میشدم از اومدنتون..😊

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
عزیزم چون تازه مادر شدی بهت میگم.مادر بودن اولین قانونص محکم بودنه باید بتونی نه بگی تا بتونی تکیه گ ...

آره واقعا راست میگی

هر چند این بچه دوممه و تازه مادر نشدم 

پسر بزرگم ۱۳ سالشه

ولی تا حالا با همچین آدمی روبرو نشده بودم 

خدایا شکرت 🙏🏻