2777
2789

نوزاد ۵۵ روزه دارم 

خودمم تو این ۵۵ روز هیچ جا نرفتم هیچکسم از فامیل نیومده همه تلفنی و تصویری تبریک گفتن

حالا یه نفر که از همسایه های قدیمی مادرشوهرم اینا بوده که اصلا رفت و آمدی ام با هم نداریم اصرار داره بیاد و از بچم عکس دو ماهگی بندازه و بذاره تو پیجش واسه تبلیغ کارش 

یه ماهگی پسرم میخواست بیاد گفتم هیچ جا نمیرم و هیچکسم نمیاد بازم ول کن نبود تا اینکه ختنه و بی قراری پسرمو بهونه کردم ول کرد

دوباره الان هی پیام میده اگه اجازه بدی اگه مزاحم نیستیم با مامانم بیاییم و ...

خلاصه چجوری بگم دوست ندارم تو این شرایط کسی بیاد خونه م

اینم بگم مادر و دختر اصرار داشتن برادر شوهرم بگیرتش که اونم از اخلاقاشون خوشش نیومد ولی اینا الانم هنوز دارن پافشاری میکنن بلکه فرجی بشه و هی اصرار به رفت و آمد دارن با خواهرشوهرم و ما 

آدمم انقد آویزون؟

واینکه جلوی شوهرم بی حجاب میشینن و ما اصلا اینطور نیستیم 

نمیگم خیلی با حجابیم ولی حداقل محرم و نامحرم و رعایت میکنیم

هر کسی عقاید خودشو داره ولی من خوشم نمیاد با اینا رفت و آمد کنم 

چجوری بهشون بفهمونم؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻

بگو حس کرونا دارم ول کن😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شوهرم تازه از سفر کاری اومده قرنطینه ایم که خدایی نکرده ضررمون به کسی نرسه برادر شوهرمم دوس دختر داره 😆

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بگو من بخاطر نوزادم قرنطینه کردم خددمونو ببخشید و اینکه اعتقاد دارم به چشم زخم نمیخوام عکس نوزادمو تو فضای مجازی بذارم شرمنده

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

رک بگو من بخاطر کرونا نمیتونم رفت و امد کنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟