2777
2789
عنوان

چرا یه خانم باید حرفای زشت بزنه

1155 بازدید | 93 پست

جدی درک نمیکنم حتی اگه به اوج عصبانیت هم برسم فوقش بگم بیشعور نفهم.

ولی اینجا توی این سایت خانمایی رو دیدم که حرفهای فوق العاده زشت میزنن مثل همون فحش هایی که مردا از دهنشون درمیاد.

واقعا هنگم چجوری میتونن تا این حد بی شخصیت باشن

چرا حداقل برای خودشون احترام قایل نمیشن ؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

برای اینکه فکر میکنن اینجوری خیلی خفن بنظر میان خصوصا نسلای جدید. اما در ذهن اغلب یک بی شخصیت به چشم میان نه خفن و باحال

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه اگه کسی توهین کنه بهم بد دهنی میکنم پا به پای طرف

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

برای اینکه فکر میکنن اینجوری خیلی خفن بنظر میان خصوصا نسلای جدید. اما در دهن اغلب یک بی شخصیت به چشم ...

نه دیروز من به تاپیک زدم 

یه سری خانم اومدن چنان حرفایی زشتی میزدن 

فکر کن طرف باردار هم بود 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

فرق مردها با زنها چیه؟ همه ادمها میدونن فحش زشت و بده ولی وقتی ی عده تو خانواده و جامعه و منطقه ای این مدلی بزرگ شدن کاریش نمیشه کرد ،نصفش ازروی عاددته ، شبیه طوطی که فقط تکرارمیکنن وگرنه همه ارزوشونه باادب باشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای اینکه فکر میکنن اینجوری خیلی خفن بنظر میان خصوصا نسلای جدید. اما در دهن اغلب یک بی شخصیت به چشم ...

خفن چی وقتی طرف فحش میده همین طوری نگاش کنی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من توی ارتباطاتم اصلن فحش نمیدم نهایتش جلو اونایی که صمیمیم مثلن مامان بابام خاهرام بگم چقدر نامرد بود چقدر بیشعور بود ولی توی خلوتم تا از این فحشا ندم آروم نمیشم انگار اصل مطلب با عجب خانم نا محترمی بود ادا نمیشه ولی اونموقعا که اکیپ دوستانه داشتم خیلییی فحش میدادم اونا میدادن منم یاد گرفته بودم میدادم 🦦