2777
2789

پنج میلیون دادم واسه سه ماه

خیلی بداخلاقه همش این حس و میده از بالا به پایین نگاه میکنه از تک تک کارا و حرفام ایراد میگیره با اینکه توضیح میدم که چرا اینطوری شد اصلا نمیخونه حرف خودشو میزنه

روز اول هم یه تیکه پروند که خیلی ناراحتم کرد اما گفتم مهم نیست اما الانکه یک هفته شده اصلا زدم کرده

من با یه تشویق خیلی کم هم کلی انگیزه میگیرم چون واقعا سینه خیز دارم این راه کنکور و برای چندمین بار طی میکنم اما اون غیرمستقیم تخریب میکنه و وقتی ویس میده لحنش انگار با تمسخره

الان به مجموعشون پیام دادم مشاور و عوض کنن خسته شدم ازین وضع

عزیزم مشاور بد شمارو خیلی زده میکنه از درس منم دوبار مشاور گرفتم سالدهمم راضی نبودم دیگه مشاور نگرفتم ،بدون مشاور گرفتن کنکور دادم 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

عزیزم مشاور بد شمارو خیلی زده میکنه از درس منم دوبار مشاور گرفتم سالدهمم راضی نبودم دیگه مشاور نگرفت ...

منم قبلا گرفتم خیلی بد بود گفتم ایندفعه از یه مجموعه معروف بگیرم برنامه هاییکه میداد خوب بود اما اخلاقش اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا گرفتم خیلی بد بود گفتم ایندفعه از یه مجموعه معروف بگیرم برنامه هاییکه میداد خوب بود اما اخل ...

نمیشه پولتو پس بگیری؟ چرا با برنامه قلمچی پیش نمیری؟من رفیقام خودشون مشاورن میگن طبق همون برنامه قلمچی پیش میریم همیشه 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐