2777
2789

سلام اول بگم منو شوهرم وبچه هام هرسال اول پاییز تانزدیک عید بارها سرمامیخوریم دوم بگم کروناروبشدت رعایت کردیم جای پرخطر اصلانرفتیم مسافرت مهمونی یاحتی بازار وفروشگاه.محل کارهمسرمم بشذت رعایت میکنه حالااینابه کنار چندروزپیش شوهرم گفت سردرد داره استا خورد خوب شد وبعدش گفت بدن درد داره بیشترم پشت وکمرش دردمیکرد الانم دوروزه عطسه داره و تک وتوک سرفه.تب اصلانداره چون هرروز محل کارش تبش واندازه میگیرن.منم چندشب پیش یه سرگیجه ی افتضاح گرفتم که اب قندخوردم واوکی شدم ولی بعدش گوش درذ و دندون درد دارم یکمم گلو درد که استامینوفن خوبم میکنه.پسرمم صداش گرفته سرماخورده.نظرشماچیه کروناس؟؟؟شوهرم ازدیروز میگه بویایی چشایی ندارم.بخاطر سرماخوردگیشه.؟؟؟؟؟

ممکنه باشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نگیر مث‌ سرما خوردگی ساده رد میشه می‌ره اما وای به حال وقتی ک استرس بگیری دیکه داغون میشی

والله منم ی سرمای سبک خوردم 

ولی ی هفته بعدش کلا یهو بویایی ام قطع شد !

اگه هم کرونا باشه خفیف هست ... همگی رعایت کنید و از منزل خارج نشید 

زنجبیل و دارچین و ابلیمو و عسل تو ی لیوان اب داغ حل کنید و بخورید 

توکل ب خدا 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇