2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا خفیف وشدید.گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 44 پست
مطمن باش کرونا نیست.الکی به خودت استرس وارد نکن. علایم کرونا تنگی نفس و سرفه و تب هست.ضمنا درست نیست ...

عزيزم پنج نفر از خانواده من كرونا گرفتن هيچ كدوم تنگي نفس و سرفه نداشتن.فقط بدن درد و سردرد شديد

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۰درصد کرونا دارن ،خودتونم دارید،چشایی و بویایی فعلا اولین و مهمترین علائمه حتی ک کلیپ دیدم گفته اگر چشایی نداشتین آزامایشم نرید چون ۱۰۰ درصد مثبتین،من خودم سرگیجه وحشتناک دارم ۳ هفتس و مثبت بودم،تهوع و ببخشید اسهال،تبم ندارم،دفعه دومم میگیرم ،علائم کرونا هر بار عوض میشه

من قشنگ یادمه یک سالو نیم پیش سرمای بدی خوردم که هیچ بویی نمیفهمیدم هرچی گلاب بو میکردم فایده نداشت، ...

تا چند وقت؟ 

من الان ۳۹ روزه نه بو میفهمم نه مزه.نمیدونم کرونا بود چی بود پادرد و سر درد شدید و آبریزش.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مطمن باش کرونا نیست.الکی به خودت استرس وارد نکن. علایم کرونا تنگی نفس و سرفه و تب هست.ضمنا درست نیست ...

ممنونم عزیزم گیج شدم شوهرم توخونه ماسک میزنه بچه ها میرن برش میدارن نمیدونم چه غلطی باید کنیم الان

بگو من اخه گیج شدم ماکه رعایت میکنیم حتی خونهدپدرمادرامونم نمیریم.فقط میخوام بدونم گرفتیم یانه میترس ...

اینکه شما الان کرونا گرفتی یا  سرماخورگیه اصلا مهم نیس، مهم اینه رعایت کنید تا بهتر شید

بگو من اخه گیج شدم ماکه رعایت میکنیم حتی خونهدپدرمادرامونم نمیریم.فقط میخوام بدونم گرفتیم یانه میترس ...

بچه ها ناقل میشن خیلی کم میگیرن،منم جایی نمیرفتم رعایتم میکردم،همسرتون محل کار حتما گرفتن،ولی استرس نداشته باشین ی دوره داره خوب میشین،ولی برید دکتر 

مثبتی؟؟

ی کلیپ دارم کاش میتونستم بفرستم واستون،زیاد خوش بین نباشین ایندوزا کرونا بیداد میکنه ولی استرسم نگیرید چون ی دوره س و خوب میشین مگر گسانیکه بیماریهای حاد دارن،چون کرونا هر جای بدن ک درگیر بوده قبلا رو بیشتر درگیر میکنه،من ۲ بار گرفتم و ب چشم دیدم،پسره خواهرمم چشایی بویایی از دست داد تا ۳ ماه بعد ک خوب شد،دختر خاله شوهرمم همبنجور،ایندفعه تب اصلا نداشتم ولی دفعه اول ک تو عید بود تب شدید داشتم