2777
2789

خانما بچم الان ده روزشه اول خوب مک میزد.

وای الان دوروزه اصلا نمیتونه گریه میکنه دوتا مک میزنه ول میکنه.چکارکنم چرا اینطوری شده ببرمش دکتر؟

سینم مثل سنگ شده ازبس نمیخوره 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

سرشو عقب میکشه؟ بدنش رو قوس میده و حالت کمانی پیدا میکنه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشو عقب میکشه؟ بدنش رو قوس میده و حالت کمانی پیدا میکنه؟

اره همینجوریه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
ببین دهانش افت نزده یا شکمش کار کرده یا دماغش کپ نیست.

خیلی قرمز میشه خودشوعقب میکشه

اره همینجوریه

بقیه حالت هاشو هم چک کن مثلا ببین سینه ش خس خس نمیکنه؟ خر خر نمیکنه؟ شیر برمیگرده دهنش؟ خوابیدنی خیلی وول میخوره و کش و قوس میده به خودش؟ آب دهنشو زیاد قورت میده؟

اگه چند تا مورد از اینا هم داشته باشه رفلاکس داره

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بقیه حالت هاشو هم چک کن مثلا ببین سینه ش خس خس نمیکنه؟ خر خر نمیکنه؟ شیر برمیگرده دهنش؟ خوابیدنی خیل ...

همه ی اینارو داره.

رفلاکسه  یاکولیک؟

فرق دارن باهم

همه ی اینارو داره. رفلاکسه  یاکولیک؟ فرق دارن باهم

آره فرق دارن رفلاکسه

کولیک ساعت خاصی داره مثلا از ۷ تا ۱ شب فقط گریه میکنه بقیه روز حالش خوبه و خوابیدنی سر و پاهاشو جمع میکنه داخل شکم