یه امتحان سخت😅 حالا یکم بزرگ بشن خییییلی راحت تر میشه زندگی.من یکی دارم هیچکس کمکم نبود ولی بعد از ...
من روز اول مادر شوهرم گفت اگه شرایط جدید رو نپذیرفتی هنوز میخوای بیا خونه ی ما بمون من به بچه ها رسیدگی کنم،منم دیدم خیلی مزاحمته، گفتم نه ممنون اگه میشه بچه ها رو با خودتون ببرید😂🙏🏻
از اونجایی که خیلی فرشته س، گفت باشه. و من تا دو ماه بچه هامو فرستاده بودم اونجا و میرفتم بهشون سر میزدم، بعد از دوماه کلی مشاوره و... تونستم شرایط جدید رو بپذیرم و اوردیمشون خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روز اول مادر شوهرم گفت اگه شرایط جدید رو نپذیرفتی هنوز میخوای بیا خونه ی ما بمون من به بچه ها رسی ...
اگه بگی دوباره حامله ای عکس العملش چیه؟😅😂😂😂
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اگه به فکر این باشیم که اون بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دلش میخواد به دنیا بیاد یا دلش نمیخواد به دنیا بیاد که حتی یکیش رو هم نباید بیاریم چون نمیتونیم از جنینها بپرسیم که دوست دارید به دنیا بیاید با نه!!!!!!
همین شماها هستین که فقط چشاتو میبندین و میزایین و بدبخت میکنین
آره ما چشمهامون رو میبندیم ومیزاییم وقتی چند وقت گذشت وباردار نشدی دست به هرکاری زدی وهزارجور دعا و ورد خوندی ولی نشد اونوقت میفهمی که چشم من باز بوده یا بسته!!!!!!!!
فرشته س واقعا. بهترین و مهربون ترین موجودی که تو زندگیم دیدم مادر شوهرم بوده. مثلا کسی میاد پژشش درمورد یه نفر دیگه حرف بزنه مادر شوهرم خیلی مهربون بهش میگه، عزیزم داری غیبت میکنیااا. بعد طرف سکوت میکنه. یا مثلا کسی بهش بدی میکنه، انقدر بهش خوبی میکنه که طرف از رو میره. واقعا انسانه...