2777
2789
یه امتحان سخت😅 حالا یکم بزرگ بشن خییییلی راحت تر میشه زندگی.من یکی دارم هیچکس کمکم نبود ولی بعد از ...

من روز اول مادر شوهرم گفت اگه شرایط جدید رو نپذیرفتی هنوز میخوای بیا خونه ی ما بمون من به بچه ها رسیدگی کنم،منم دیدم خیلی مزاحمته، گفتم نه ممنون اگه میشه بچه ها رو با خودتون ببرید😂🙏🏻

از اونجایی که خیلی فرشته س، گفت باشه. و من تا دو ماه بچه هامو فرستاده بودم اونجا و میرفتم بهشون سر میزدم، بعد از دوماه کلی مشاوره و... تونستم شرایط جدید رو بپذیرم و اوردیمشون خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز اول مادر شوهرم گفت اگه شرایط جدید رو نپذیرفتی هنوز میخوای بیا خونه ی ما بمون من به بچه ها رسی ...

اگه بگی دوباره حامله ای عکس العملش چیه؟😅😂😂😂

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من برای افکار شما متاسفم. تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته چه برسه به اینکه بچه ای به دنیا بیاد. ...

همین شماها هستین که فقط چشاتو میبندین و میزایین و بدبخت میکنین

وااای نه بچه جز عذاب هیچی نداره. هیچ انرژی ای برام نمونده دیگه. مامانمم همکاری نمیکنه. بازم خدا ماد ...

کاش دوقلوها تو خدا بمن مداد🙃🙃

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اگه به فکر این باشیم که اون بچه ای که میخواد به دنیا بیاد دلش میخواد به دنیا بیاد یا دلش نمیخواد به دنیا بیاد که حتی یکیش رو هم نباید بیاریم چون نمیتونیم از جنینها بپرسیم که دوست دارید به دنیا بیاید با نه!!!!!!

بعضیها یه دلایلی میارن آدم خندش میگیره!!!!😁

آره ما چشمهامون رو میبندیم ومیزاییم وقتی چند وقت گذشت وباردار نشدی دست به هرکاری زدی وهزارجور دعا و ورد خوندی ولی نشد اونوقت میفهمی که چشم من باز بوده یا بسته!!!!!!!!

منم از سقط خیلی میترسم. درسته ک بچه نمیخوام ولی اونقدر پست نیستم که حاضر باشم یه خار تو پای بچه هام ...

اره خیلییی ذوق داشتم میدیدمشون همه کاراشون ی جور بود

دوتا دختر دوتا پسر 

دیگ خواست خدا هرچی باشه

سختی ک بچتون بزرگ کنی اونقد نیست مث سختی ک از دستشون بدی

بدبخت تویی که در مورد تصمیم دیگرون برای زندگیشون اینطوری حرف میزنی!!!!!

تازه چشم شما کور سومی رو هم حامله ام😁😁😁😁😁

اگه بگی دوباره حامله ای عکس العملش چیه؟😅😂😂😂

احتمالا میگه:عروس خوشگلم عُرضه نداری پس ننداز 🤷🏻‍♀️

من دو تا بچه بزرگ کردم بسمه دیگه🚶🏻‍♀️ 

بعدم میره پشت سرشم‌نگاه نمیکنه و از شعاع ۱۰ کیلومتری منم رد نمیشه🤣

ولی بی شوخی خیلییییییی زن خوبیه. از ایناییه هرکی بهش بدی میکنه با خوبی جواب میده.😍

افریین ب مادرشوهرت باید کلی قدردانش باشی

فرشته س واقعا. بهترین و مهربون ترین موجودی که تو زندگیم دیدم مادر شوهرم بوده. مثلا کسی میاد پژشش درمورد یه نفر دیگه حرف بزنه مادر شوهرم خیلی مهربون بهش میگه، عزیزم داری غیبت میکنیااا. بعد طرف سکوت میکنه. یا مثلا کسی بهش بدی میکنه، انقدر بهش خوبی میکنه که طرف از رو میره. واقعا انسانه...