الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با کلی پیشگیری واقعا نمیدونم چراااااا... من تا سه هفته فقط گریه میکردم وقتی فهمیدم دو قلو بار ...
خدا میخواد.حالا این سری ک نیسی ولی عیبی نداش نسل زیادمیشه
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
وااای نه بچه جز عذاب هیچی نداره. هیچ انرژی ای برام نمونده دیگه. مامانمم همکاری نمیکنه. بازم خدا ماد ...
یه امتحان سخت😅
حالا یکم بزرگ بشن خییییلی راحت تر میشه زندگی.من یکی دارم هیچکس کمکم نبود ولی بعد ازشیرگرفتن خیلی خوب شده اوضاع
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من دوستم دوقلو باردار شد با مادرشوهرش بود کار خونه میکرد هم نگهداری دوقلو واقعا هیچی ازش نمونده بود ...
منم از سقط خیلی میترسم. درسته ک بچه نمیخوام ولی اونقدر پست نیستم که حاضر باشم یه خار تو پای بچه هام بره. از طرفی میدونم ک اگه سقط کنم ممکنه دوقلوهام یه چیزیشون بشه.
ولی ۲ تا ۲ قلو ک باهم ۱ سال تفاوت سنی دارن خیلیییی سخته. خدا حفظشون کنه😍