2777
2789
حالا من ۱۰ روز عقب افتاده پریودم، میترسم بی بی چک بخرم حتی. فکرشم وحشتناکه.  نشستم هر ذکری بلد ...

من بعد ده روز زدم منفی بود هنوزم پ نشدم وحشت دارم میگم نکنه اشتباه نشون میده😩😩😩

حالا من ۱۰ روز عقب افتاده پریودم، میترسم بی بی چک بخرم حتی. فکرشم وحشتناکه.  نشستم هر ذکری بلد ...

منم بیس روز پریود نشدم ببین چ دعاها که نکردم خداروشکر پریود شدم انشالله شمام پریود بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو قلو خیلی سخته عزیز دلم. ولی ایشالا یه دوقلو نسیبت بشه متوجه سختیش بشی با رسم شکل😂😂😂

اخه یه عمر دنبال یه بچه ام خدا یکی حداقل بهم میداد واقعا اذیتم شوهرم خیلی اذیته بیشتر مسولیت میخواد اونم تو این زمونه ولی همون یکی خدا بهمون میداد

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
دو قلو خیلی سخته عزیز دلم. ولی ایشالا یه دوقلو نسیبت بشه متوجه سختیش بشی با رسم شکل😂😂😂

دخمل ان یا پسر؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
احتمالا میگه:عروس خوشگلم عُرضه نداری پس ننداز 🤷🏻‍♀️ من دو تا بچه بزرگ کردم بسمه دیگه🚶🏻‍♀️  ...

خدا برات نگهداره

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
دختر و پسر 😑

خیلی خوبه که خدا همون چیزیو بهت داده که من میخوام بخدا😂😂😂پس خداروشکر کن 

فرشته س واقعا. بهترین و مهربون ترین موجودی که تو زندگیم دیدم مادر شوهرم بوده. مثلا کسی میاد پژشش درم ...

حتما ی تاپیک بزن درمورد مادرشوهرت 

با عنوان مهربونترین مادرشوهر دنیا😍