2777
2789
وقتشه یکم دیر شده ب حرف نت گوش نکن

میگن هفته 16تا 18

چون اون موقع مجوز سقط میدن

بعدشم درسته ولی اگه مشکلی باشه سقطش نمیکنن

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن هفته 16تا 18 چون اون موقع مجوز سقط میدن بعدشم درسته ولی اگه مشکلی باشه سقطش نمیکنن

خب جنین حتی تو اون ۱ هفته هم خیلی بزرگ میشه بهتره ک تو شروع ۱۸ هفته رفت

تو دیر کردی اول وقت برو

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
خب جنین حتی تو اون ۱ هفته هم خیلی بزرگ میشه بهتره ک تو شروع ۱۸ هفته رفت تو دیر کردی اول وقت برو

فردا دقیق 20هفته ام میخام برم

عه خوبه پس دعا کنید که مشکل سونوی قبلم حادتر نشده باشه

انشالله مشکلی نیست عزیزم

مگه سونوی قبلی چی گفتن 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
سلام ی سوال؟  امروز ماما میگفت هفته ی ۴ قلب جنین تشکیل میشه  من تقریبا ۶ هفته امه  ...

ن نرو سونو شکمی نشون نمیده بمون هفته ۸برو.

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
انشالله مشکلی نیست عزیزم مگه سونوی قبلی چی گفتن 

باند امنیوتیک  دیده شده

که اصلا تا حالا نه دیده بودم نه شنیده بودم

میگن اگه دور دست و پای بچه بپیچه باعث نقص عضو میشه 

اینم شانس منه هیچ دوا درمونی هم نداره جز خدا