2777
2789
من یه پسر آوردم. بیمارستان خصوصی پزشکم حتی جراحی زیبایی کرد جای سزارین نمونه...خونواده خودم و شوهرم ...

عزیزم الان دوباره خوندم متوجه شدم که خونواده خودتم اذیت کردن.اونا دیگه چرا؟یعنی چیکار میکردن؟

داره گلم.موندم چرامیگین نداره.اخه پوست ک خراب میشه...واژنم ک...مگراینکه پولدارباشه عمل کنه پوستشو... ...

عزیزم من دوبار زایمان کردم پوست شکمم اصصلا ترک برنداشت..بستگی ب بدن داره ولی زن و مردی ک از اول رابطشون عالی باشه و دوست داشته باشن همو و راضی باشن ازهم ب هیچ وجه جذابیتشون رو بعد بچه حتی سوم ازدست نمیدن لاقل من خودم یک نمونش هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان دوباره خوندم متوجه شدم که خونواده خودتم اذیت کردن.اونا دیگه چرا؟یعنی چیکار میکردن؟

نه اونا اذیت اونجوری نکردن. مامانم مریض بود نتونس بیاد. بعدم زیاد با شوهرم رابطه خوبی نداشتن اونموقع. 

خواهرمم عقد بود سرگرم نامزدش نیومد. بعدا سعی کردن جبران کنن مخصوصا مامانم که الان دیگه مرده و نیست😥

و خب یه شهر دیگه بودن.

بیشتر همین خونواده شوهر..‌خیلی اذیت کردن. دوست دارم تو تاپیک بنویسم اگه یه روز حسش بود.

مثلا یه نمونه من باید تست آمینوسنتز می دادم و می گفتن بچه ممنکه سندرمی باشه مادرشوهرم فهمید تو یه محل بودیم کل همسایه ها رو گفته بود عروسم بچه ش عقب مونده است سقطش کرده ما تو خونواده این چیزا رو نداریم احتمالا خودش مریضه. دیگه هر کی منو میدید می گفت بهم...می گفتم نه بچه م زنده است باردارم😕😓 

بهش گفتم چرا گفتی جوابی نداشت. بعدا هم بچه صحیح و سالم دنیا اومد الانم بشدت باهوش. 

این فقط یه چشمه...پدرمو درآوردن.

نه اونا اذیت اونجوری نکردن. مامانم مریض بود نتونس بیاد. بعدم زیاد با شوهرم رابطه خوبی نداشتن اونموقع ...

عزیزم جسارتا قصد قضاوت ندارم ولی میدونی گلم اشتباه شما این بود که همه چیو به مادرشوهرتون میگفتین.اصلا لزومی نداره آمینوسنتز و این چیزا رو بدونه.به مادرشوهر مخصوصا مادرشوهرای این مدلی فقط خبر بارداری رو باسد داد اونم بعد 4.5ماه..تازه من خودم هیچوقت خبر نمیدم هم از دهن جاریم میشنوه و میفهمه.ما حتی اسمی که دو بچمون میخوایم بزاریم رو به کسی نمیگیم تا دنیا بیاد چون اسم یه چیز سلیقه ای یه و حوصله دخالت دیگران رو نداریم.خدا مادرت رو رحمت کنه عزیزم روحش شاد باشه.💛

عزیزم جسارتا قصد قضاوت ندارم ولی میدونی گلم اشتباه شما این بود که همه چیو به مادرشوهرتون میگفتین.اصل ...

بله درسته. من همیشه دور از مادرشوهرم خونه گرفتم ولی از شانس من درست همون سالی که با هم یه محل بودیم باردار شدم. به شوهرم گفتم نگه ولی اون موقع ها فک می کرد دعای پدر مادر خیلی مهمه باباش رو دیده بود بهش گفته بود دعا کنه اونم رفته بود به مادره گفته بود. دیگه دعا تبدیل شد به انتقام.🤤😞