الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خیابون تو اینستاگرام یکیش خود من با وجود دوتا بچه دوتاش هم سقط شد هم اندامم دخترونه است هم سنم ۱۴سال کمتر نشون میده
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
کمک نداریم.افتضاح...😄😄.ولی خدا رو داریم.از نظر مالی اول زندگی دستمون خالی بود ولی الان خداروشکر اوضاعمون خیلی خیلی بهتره و متوسط هستیم.مدیریت مالیمون خوبه.
کمک نداریم.افتضاح...😄😄.ولی خدا رو داریم.از نظر مالی اول زندگی دستمون خالی بود ولی الان خداروشکر او ...
من یه پسر آوردم. بیمارستان خصوصی پزشکم حتی جراحی زیبایی کرد جای سزارین نمونه...خونواده خودم و شوهرم کاری کردن که قشنگ تلافیش دربیاد. دیگه بیخیال بچه دوم سوم شدم. شکمم افتاد. پزشکم عصبانی شد که تو کار منو خراب کردی و..خلاصه اطرافیان مهمن. مادرشوهرم که قشنگ ازم انتقام گرفت. ولی انتقام چی خدا می دونه!😑
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
من یه پسر آوردم. بیمارستان خصوصی پزشکم حتی جراحی زیبایی کرد جای سزارین نمونه...خونواده خودم و شوهرم ...
آخیی عزیزم یعنی چجوری اذیتت کردن؟طعنه و کنایه میزدن و حرص و جوشت دادن؟اگه میتونی ارتباطتو کمتر کن باهاشون بی اهمیت بشن برات تو زندگی.در نهایت خودت و همسر و بچت هستین که میمونین برای هم.گور بابای اونا.اون دنیا باید جواب بدن.بعدم انتخاب تعداد بچتو به حساب رفتارای اونا نزار.اگه واقعا خودت و شوهرت بچه دوس دارین بیار.مگه مادرشوهرت میخواد خرجشو بده یا نگهش داره.انقد بگن که بترکن..والا..