بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیب زمینیو خرد میکنم تو قابلمه پیاز داغ با زردچوبه ی فراوون درست میکنم سیب زمینی های. خرد شده رو می ریزم توش یکم تفت بخوره تو روغن و پیاز داغ بعد اب میریزم روش شنبلیله خشک و نمک اضافه میکنم میزارم بپزه ابشم کامل جمع بشه به روغن بیفته بعد سیب زمینیا تواین مرحله خودشون نرم شدن اما یکمم با قاشق نرم نرمشون می کنم بعدم تو همون روغنه میزارم تفت بخوره
کلا بیست دقیقه هم وقت نمیبره واسه پختنش کل ظرف کثیفم فقط همون قابلمس😂😂😂
سیب زمینی روجدا سرخ میکنم میذارم کنار، پیاز و گوشت چرخی رو سرخ میکنم رب میزنم و ادویه تفت میدم، یکم ...
این واویشکا نیست مگه؟!
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه فقط سیب زمینی و پیاز بخاطر همینم میگن آلو دوپیازه
شیرازیا به سیب زمینی میگن آلو آره؟
البته زمان های قدیم اینجور بوده انگار
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟