2777
2789

فگر نمیکنم بادمجون بخواد،،

من تو برنامه دیدم پیاز پخت،کوبید تو پیاز داغ سرخ کرد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه غذای دیگ درست کن😋بگم چی؟؟؟؟؟

گوجه بادمجان خیلی میچسبه😍😍😍اگه بلد نیستی بگم طرز تهیه رو

دردی که امروز میکشی..لذتیه که فردا حس میکنیمیشه برای بر آورده شدن آرزوهام صلوات بفرستی(ممنونم) عاشق تاپیک های انرژی و ایده هستم💚💚💚صدام بزنید تا بیام

دوپیازه آلو ،یعنی سیب زمینی پخته باپیاز داغ که بهش ادویه وزردچوبه میزنن

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

تخم مرغ سیب زمینی رو بذار بپزه..بعد پیاز داغ درست کن،من نعنا خشکم میزنم..بعد سیب زمینی تخم مرغ رو داخل پیاز داغ و روغنش،بکوب،با سنگک و خیار شور نوش جان کن😋😋😋😋😋😋

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

ما سیب زمینی رو آب پز میکنیم وقتی پخت پوستش رو میکنیم و بعد میکوبیمش بعد پیاز رو سرخ میکنم بهش فلفل و زدرچوبه میزنیم اون سیب زمینی های له شده هم اضافه میکنیم با نمک اینا رو با هم خییییلی کم تفت میدیم و تمااام

سیب زمینی اب پز کن بعد پیاز سرخ کن و این بریز داخلش و تفت بده 

یا یه لایه پیاز بذار بعد سیب زمینی خام حلقه ای کن و بذار روش و سبزی معطر و ادویه بریز و یه کم انداره یک جهارم اب بریز و درش ببند خوشمزه میشه

دوپیازه هم میچسبه ولی ما بهش میگیم سیب زمینی آبپز😂

دردی که امروز میکشی..لذتیه که فردا حس میکنیمیشه برای بر آورده شدن آرزوهام صلوات بفرستی(ممنونم) عاشق تاپیک های انرژی و ایده هستم💚💚💚صدام بزنید تا بیام
پس چرا اسمشو گذاشتن الو😑

دوپیازه آلو یه غذای شیرازیه...توی گویش شیرازی به سیب زمینی میگفتن آلو

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍