2777
2789
عنوان

بیکاری

141 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها تو ایام کرونا که بیکار میشید و مسافرت رفتن کم شده به جای مسافرت چی کار به عنوان تفریح خاص انجام میدید و ..مثلا ما میخواستیم بریم مشهد تقریبا کنسل شده اگر عید بشه جایی رفت..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارک برو صبح زود بیدار شو برو پارک من ۷صبح میرم‌چندتا دوسنام‌مجردن‌ تو پارک هستن  سعی کن‌ از ...

اخه یوتیوب ف ی لتر داره ما نزدیک خونمون پارک نداریم ولی پاساژ داریم گاهی با مامانم میریم بیرون ولی این مسافرت رفتن کنسل میشه یا حتمی نمیشه ..مثلا چند وقته تو راهم برای هند ولی نمیشه دلم میخواد  برم سفر وگرنه کرونا موجب شده اموزش مجازی شه دانشگاه نرفتن راحت شده.

اخه یوتیوب ف ی لتر داره ما نزدیک خونمون پارک نداریم ولی پاساژ داریم گاهی با مامانم میریم بیرون ولی ا ...

منم دلم‌سفر میخواد ولی فعلن خونه ام.من ادم‌بودم چه مجردی چه الان در حال تفریح واقعا الان تو خونه انگار زنداتی م

منم دلم‌سفر میخواد ولی فعلن خونه ام.من ادم‌بودم چه مجردی چه الان در حال تفریح واقعا الان تو خونه انگ ...

ما سفر رفتنمونم داستان داره همه باید باهم باشیم .و..خلاصه بیکار بیکار نیستما ولی سفر خوبه باحاله