2777
2789
عنوان

بداخلاقی نامزدم

1099 بازدید | 23 پست

سلام دوستان دلم خیلی گرفته نامزدم خیلی حساسه و منو زیر ذره بین داره کوچکترین چیزی بگم یا حرکتی بزنم سریع عصبی میشه و چاره م اینه فقط قبول کنم اگر بهش توضیح بدم میگه توجیه میکنی و عصبی ترمیشه. گاهی  فحش هم میده مثلا میگه خفه شو . اگر مثلا پیام رو کوتاه جواب بدم میگه بی ذوقی و عامل بدبختی شوهرتی و دخترای دیگه خوشبخت میکنن .قبلا شبه ام اس بودم خوب شدم کاملا اونروز یکم رودل کردم میگه تو ضعیفی و بدبخت میکنی ادمو. دلم ازش واقعا شکسته ازین که هی حواسم باشه چی بگم چیکار کنم به آقا برنخوره خسته م انقدر سرچیزای چرت معذرت خواهی کردم از خودم زده شدم . همش هم نگرانه که فک و فامیلش از ظاهر یا رفتارمن ایراد بگیرن . چجوری من بااین ادم برخورد کنم؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمدنم

فقط از توصیات گرانبهایی ک از دیگران ب دست اوردم:::

در یک رابطه نباید خودتو خیلی تحقیر کنی برای طرف مقابل 

بعضی از آدما ازینک دیگران هی معذرت خواهی بکنن و نازشونو بکشن خوششون میاد بیش از حددد

ک خب این ی مشکل روانیه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

خیلی سخته 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

عزیزم طرفت به شدت بد بین و دهن بین هست و یجورایی شخصیت ضد اجتماعی خفیف داره، به علاوه دهن بینی، مشاوره برو، من بودم نامزدی رو به هم میزدم وگرنه از شما یه آدم مهر طلب و بدون اعتماد به نفس میسازه

مگه شما از ظاهر و رفتار همه راضی هستید، خوب آدما هر کدوم یه عیب و ایرادی دارن، تو ازدواج گذشت و صبر لازمه، وگرنه مگه شما گفتی بی ایرادی، ایشون هم شاید ظاهرش و رفتارش صد در صد درست نباشه، من زندگی با این آدم رو برابر از دست دادن اعتماد به نفس میدونم

تا وقتی نامزد هستی تلاش کن تغییرش بدی واقعا نمیشه اینجوری زندگی کرد

چجوری تغییر بدم؟ گاهی میاد معذرت میخواد و میگه من بحث کردنی تو حرف نزن چون سگ میشم .منم رعایت میکنم اما خودمو کاملا نابود کردم من شاعرم ترانه سرام به خواننده شعر میدم میگه گوه میخوری میدی خیلی داغونم 

عزیزم طرفت به شدت بد بین و دهن بین هست و یجورایی شخصیت ضد اجتماعی خفیف داره، به علاوه دهن بینی، مشاو ...

اعتماد بنفسم رفته شاعری رو گذاشتم کنار ترانه نمیدم به خواننده، پیجمو بستم خودمو ذلیل و حقیر کردم مشاوره تنهایی برم کمکم میکنه؟