2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی روز سوم تاخیر

8089 بازدید | 30 پست

من امروز روز سوم بود عقب انداختم ظهر بود بیبی زدم منفی بود اینقد خورد تو ذوقم امکانش هست باردار باشم و فعلا معلوم نشه؟ فردا برم آزمایش نشون میده اگه باردار باشم؟ کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی وقته منتظرم همسم مشکل داره و الانم تحت درمانه و تو این یه سالی که اقدام داشتم سابقه نداشته اینجوری عقب بندازم معمولا دو یا سه روز زودتر پری میومد ولی الان سه روزه عقب انداختم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتی اگ مثبتم باشه واقعا فردا بری ازمایش اونم منفی میشه در هر حال تا بی بی نشون نداده ازمایش نیازی نیس اول بی بی چکت مثبت بشه بعد برو چندروز دیگ صبرکن من روز اول تاخیرم منفی بود روز6 مثبت شد

ان شالله ک بارداری عزیزم

ممنون ان شاالله چند نفری بهم گفتن زود بیبی زدی باید یه هفته تا ده روز بگذره بعد دیگه نمیدونم انقد استرس دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یه چند روز دیگه صبر کن بعد برو آزمایش 

ولی با یه ماما مشورت کردم میگفت آزمایش بده نشون میده خودمم تعجب کردم همه میگن حداقل یه هفته بگذره بعد

عزیزم حتی اگ مثبتم باشه واقعا فردا بری ازمایش اونم منفی میشه در هر حال تا بی بی نشون نداده ازمایش نی ...

راست میگید حتما همینطوره بازم صبر میکنم این چند روزم روش یه سال صبر کردم ماه قبل 5 روز پریودم جلو اومد و ماه های قبلم دو روز جلو میومد فقط دلخوشیم اینه که عقب افتاده 

مثل من روز ۲۷ و ۳۰ که امروز هست گذاشتم منفی شد ولی هنوز پری هم نیومده 

منم نیومده ولی منفی هم شد

دقیقا درکت میکنم منم زیاد بی بی چک میزاشتم و هرموقع هم عقب مینداختم کلی با خودم رویا سازی می کردم..ولی باردار نبودم..الهی به حق بانو فاطمه زهرا ع که باردار باشی و بیای بهمون بگی😘😍🌹🌹🙏🏻

یادم تو را فراموش