2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی روز سوم تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8093 بازدید | 30 پست
دوره هات چند روزست؟

من 28 الی 30 روزه همیشه این شکلی بود فقط ماه قبل 26 دوره م پریود شدم اونم برا تغییر فصله معمولا عادت دارم وقتایی که فصل عوض میشه بیشتر جلو میندازم ولی بقیه ماه ها 28 روزه س

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اسی بعد چند ساعت هم هاله ننداخت؟

نه متاسفانه هیچی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا درکت میکنم منم زیاد بی بی چک میزاشتم و هرموقع هم عقب مینداختم کلی با خودم رویا سازی می کردم..و ...

مرسی عزیزم برا دعات امان ازاین بیبی چک منفی کلا ناامید میکنه آدمو شما باردارشدید؟ بعد چند روز عقب انداختن معلوم شد؟

پس امروز روز ۳۰ هستی  به نظرم بازم صبر کن ممکن باشی

نه عزیزم روز 30 دوره م 9 آبان بود امروز که 11 آبان هستش میشه روز 32 سیکل

مرسی عزیزم برا دعات امان ازاین بیبی چک منفی کلا ناامید میکنه آدمو شما باردارشدید؟ بعد چند روز عقب ان ...

نه عزیزم نشدم..بعداز سه چهار روز در کل یه هفته بیشتر عقب نمی ندازیم..انشالله تو باشی..خبرش به منم بده

یادم تو را فراموش
نه عزیزم نشدم..بعداز سه چهار روز در کل یه هفته بیشتر عقب نمی ندازیم..انشالله تو باشی..خبرش به منم بد ...

ایشالا عزیزم برام دعا کن عاجزانه از خدا برات آرزو میکنم خودتم زودی مادر بشی چشم حتما

نیکاد جون باردارشدین

نمیدونم  خانوم نیلوجون بعد از اینکه بیبی منفی شد روز 7 از اینکه پریود نشدم آز دادم منفی بود دیگه صبر کردم که پریود بشم ولی امروز دوازده روزه از پریودم میگذره هنوز پریود نشدم عصری میرم سنو  ببینم مشکل از کجاست خودم حدس میزنم کیست باشه اینقد بدم میاد از این همه انتظار

انشاءالله ک بارداری عزیزم صلوات برای مادرشدنتون

ممنون خوش قلب خانم امروز پریود شدم رفتم سنو گفت دوباره کیست داری خیلی داغونم چرا همه چی باهم پیش میاد هم همسرم مشکل داره و تحت درمانه و اینم از خودم خوش بحال اونایی که مادرشدن راحت و بی دردسر 

ممنون خوش قلب خانم امروز پریود شدم رفتم سنو گفت دوباره کیست داری خیلی داغونم چرا همه چی باهم پیش میا ...

عزیزدلم فقط ی نصیحت دوستانه بهت میکنم میدونم این موقعیتی ک الان داری خیلی سخته ولی بایدباتوکل ب خداخودت رو اروم کنی

من وهمسرم ۵سال مشکل ناباروری داشتیم، همسرم اسپرمش ضعیف بودوکم تحرک ومنم تنبلی داشتم

۴سال رواسیراین دکتراون دکتربودیم

هرروز یه داروی جدیدهرروز یه مکمل جدید

یعنی هرچی ک فکرش روکنی خریدیم وهمسرم خورد،هرچی ک دکتراپیشنهادمیدادن رومیخورد.

خودمم اینقدرامپول وداروخورده بودم کلافه شدم

حتی ی بارم رفتیم یه شهرریگه پیش ی پزشکی ک میگفتن خوبه

یه بارم ای یوای انجام دادیم ک منفی شد

همه بهمون پیشنهادای وی اف دادن ولی نرفتیم

ازپارسال ک ای یو ایم منفی شددیگه سمت دکترانرفتم

یک سال روبیخیال دکتررفتن شدیم ونشستم خونه فقط وفقط توکل کردم ب خدا، تودلم همیشه ی امیدی بودک بالاخره میشه، حتی یادمه ماه پیش خونه مامانم اینابودم وهی میگفتم مامان من دیرکردم ،مامانم باناراحتی ازسردلسوزی گفت دخترم دکتراک ب شماگفتن بدون ای وی اف نمیشه چراهرماه اینقدرب خودت امیدمیدی،خواهرمم تاییدکرد.من خیلی اونشب دلم شکست اومدم خونه وی دل سیرگریه کردم.فرداشم فهمیدم ک زن عموم ک دوماهه ازدواج کرده بارداره بازم دلم شکست روزشهادت حصرت رقیه بود،بادوستم چت میکردم واز دردودلم میگفتم اون گفت پاشودورکعت نمازبخون هدیه کن ب حضرت رقیه ،پاشدم خوندم وازته دلم زار زدم.

الهی قربون اون دستای کوچولوحصرت رقیه برم باهمون دستاش حاجت منودادومن این ماه درکمال ناباوری بی بی چکم مثبت شد

اینهمه روبرات گفتم ک بدونی اگه خدابخوادمیشه، اصلاب حرف دکترا دل نبند.

الهی ک حضرت رقیه باهمون دستای کوچولوش دامن تووهمه منتظرا روسبزکنه🤲💚

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
عزیزدلم فقط ی نصیحت دوستانه بهت میکنم میدونم این موقعیتی ک الان داری خیلی سخته ولی بایدباتوکل ب خداخ ...

آخ گفتی اسیر این دکتر و اون دکتر من شهرستانم و همسرم تحت نظر پزشک تهرانه اره به مام گفتن فقط با ای وی اف بچه دار میشید اا رفتیم پیش این دکتر تو تهران فعلا تحت نظر اونه برا سه ماه دارو بهش داده خودمم که تازه فهمیدم تنبلی دارم خیلی دیشب و دیروز بهم سخت گذشت ولی الان خیلی بهترم امام از حرف دیگران دل و به دردمیاره وووای موی تنم سیخ شد الهی شکر که شما نتیجه گرفتید منم همیشه اینو به خودم میگم که برا خدا کار نشد نداره حتما منم یه روزی مامان میشم فقط باید صبور باشم ممنون دوست عزیز برای دلداری و دعای قشنگت

آخ گفتی اسیر این دکتر و اون دکتر من شهرستانم و همسرم تحت نظر پزشک تهرانه اره به مام گفتن فقط با ای و ...

قربونت برم توکلت ب خداباشه

انشاءالله ک برای شماهم نیازب ای وی اف نمیشه

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤