2777
2789
عنوان

خونه رو دسته گل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 76 پست
ببخشید این طرز زندگی ادمو نکبتی میگیره اخه یعنی چی همش خواب واقعا سرتون درد نمیتد انقدر رو بالشت میز ...

دقیقا...ببخشیدا دور از محضر همتون ولی این حیوونه که همش میخوره و میخوابه و کار دیگه ای نمیکنه

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی بانو شوهر من تازه رفته منم باید پاشم یواش یواش به تمیزکاری😒

سلامت باشی گلم ❤

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

من از صبح همه رو تمیز کردم دسته گل شد الان دلم میخاد بیای ببینی بچه هام چه ها که نکردن اصلا نمیزارن لذتشو ببرم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

یچیز بگم 😁

دیروز خونه رو تمیززززززز کردم

امروز یهویی شوهرم گفت ناهار بذار مامان بابام بیان

خیالم راحت بود خونه برررق

خدایی برای اولین باره تمیز میکنم یکی میاد ذوق دارم😁😁😁

💙کنکوری1400✌🤓
خسته نباشی عزیزدلممم کلی انرژی مثبت گرفتم ازت خونتو که تصور کردم

مرسی عزیز دلم🤗❤❤

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
دقیقا...ببخشیدا دور از محضر همتون ولی این حیوونه که همش میخوره و میخوابه و کار دیگه ای نمیکنه

من شدیدا معتقدم ک خواب زیاد البته نکبتی و نیامدی واسه طرف میاره ادم خواب همیشه از روزی ک قراره خدا بهش بده محروم

یچیز بگم 😁 دیروز خونه رو تمیززززززز کردم امروز یهویی شوهرم گفت ناهار بذار مامان بابام بیان خیالم ...

چه به موقع اومدن 🤣

ببخشید این طرز زندگی ادمو نکبتی میگیره اخه یعنی چی همش خواب واقعا سرتون درد نمیتد انقدر رو بالشت میز ...

یکی از آشناهامون یا خواب بود یا بیرون...یسری با اطلاع قبلی رفتم خونشون....انقدر کثیف بود ک نگو...بقول خودش واااای پسرم تازه بهم ریخت...ولی از آشغالای زیر مبل مشخص بود ک مال یک هفته دست نزدن بود...حالا وقتی میره بیرون انقدر خوش تیپ و مرتب😥

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من از صبح همه رو تمیز کردم دسته گل شد الان دلم میخاد بیای ببینی بچه هام چه ها که نکردن اصلا نمیزارن ...

این روزا خاطره میشن عزیزم 

منم صبح بیدارشدم خونمو تمیز کردم ناهار گذاشتم خودم خوردم به شوهرمو و شاکردشم دادم شامم قرمه گذاشتم ا ...

باریکلا به شما خانووووم 😍