2777
2789
عنوان

خونه رو دسته گل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 76 پست
آفرین....خسته نباشی...

مرسی عزیزم

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزششو داشت؟که خسته شی من از دیشب تاحالا زیر‌پتو‌ام ناهارم نخوردم

خب اینجوری کل کل روز بیحالی عزیزم

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

آفرین زن کدبانو و زن زندگی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
آفرین زن کدبانو و زن زندگی

مرسی خوشگل خانوم

وا.....واقعا فازت و درک نکردم 

الان یعنی تو داری استفاده میکنی از عمرت زیر پتو و تو خواب؟؟؟

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍

یه بار صبح که بیدار شدی خونه روتمیز کن بعد بگیر بخواب یا کتاب بخون یا هرکاری که دوست داری اینقدر حال دلت خوبه خونه مرتبه

والاما هم از این کارا میکنیم یک ساعت بعد بچه ها زحمتشو میکشن😁

ای وای خدا حفظشون کنه عزیزم🤣

تازه از خواب پاشدم ناهارمم حاضر نیس، ظرفای دیشب شامم مونده تا 6 صب بی‌خواب بودم😪

اوووف تو از منم بدتری😥پاشو پاشو یهو یکی سر زده بیاد ابروت میره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا