2777
2789

به نظر من پشت کنکور البته سخت هست ولی خب نظر من بود

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب خودت داره..

ببین اگ واقعا پشتکار و انگیزه اینو داری ک توی این چند ماه باقی مونده واسه کنکور درس بخونی و رتبه ی خوب بیاری ک بمون پشت کنکور ..

اگ میدونی نه حوصله و انگیزشو نداری و نمیتونی رتبه خوبی بدست بیاری پس همین پیام نور رو بچسب

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
تو پشت کنکور موندی؟؟

نه من 99 اولین بار کنکور دادم خدا رو شکر تو شرایط خیلی سختی بودم ولی قبول شدم 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
چی قبول شدی

مهندسی شیمی 

ریاضی محض ۱۷ خوبه  تجربی

حتما پشت کنکور بمون

ایشالا سال دیگه یه رشته خوب

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ریاضی محض ۱۷ خوبه  تجربی

ن نمون برو یه هنری‌یاد بگیر با مثل ادم درس بخون چون این پیام تور و این ها دیگ اینده نداره پولت هدر میره ۲۲ سللت میشه هیچی به هیچی تا

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨