2777
2789

وای دارم میمیرم از حالت تهوع و سرگیجه از پرخاشگری که هیچی نگم همبنجوری میخوام فقط دعوا کنم و گریه کنم 

تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است

دوش بگیر .مسکن بخور .استراحت کن .کتاب بخون .کاری که من میکنم 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اونجورم عصبانی نیشم اینهمه گریه میونممم میخوام هنه رو جرررررر بدم الانم ۷روز مونده کمرم درد میکنه کسی طرفم نمیاد میخورم همه رو😒

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

گلاب بو کن،،گل گاو زبون بخور

فشارت چک کن اگر پایینه ی چیزی بخور

کاچی هم عالیه حتما تو مریودی دو بار بخور،،ادویه کاچی ضد افسردگی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بیشترش بخاطر فقر اهن هست یکمی هم بخاطر طغیان هورمونی 

یه مکمل اهن خوب بخور

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
راهکار پیدا کردی به منم بگو الان نزدیک پریودمه گاهی به قتل همسرمم فکر میکنم بنده خدا رو😖

گلاب بو کن،،گل گاو زبون بخور

فشارت چک کن اگر پایینه ی چیزی بخور

کاچی هم عالیه حتما تو مریودی دو بار بخور،،ادویه کاچی ضد افسردگی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

کتاب زمان حال اکهارت تل بخوان گفته 

ما باید این‌دوره پبزیرم و به عنوان‌درد به قاعدگی نگاه نکنیم نسبت بهش اگاه باشیم

من‌دو روز قبل پریود عصبی کسل میشم

مدتی بتونم‌اون روز بیرون‌میرم..خرید میکنم‌فیلم‌میبینم‌یا میخوابم..یا یه پازل دارم‌اونو درست میکنم‌بافتننی کلا خودمو اون‌دو روز سزگرم‌میکنم که تموم‌شه

دارچین دم کن  کاکائو بخور  دردت کمتر بشه اعصابت هم اروم میشه

دارچین زیاد نازایی میاره گلم

زنجبیل  بخورید