2777
2789
عنوان

طلا ارزان میشود........... یا........

645 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ شبتون بخیر...

من امروز رفتم یه دستبند خریدم گرمش ۳.۸۱ بود برام ۶ تومن تموم شد میشه بگید چطوری حساب میکنن؟ طلا گرمی ۱۱۷۵۰۰۰ بود.... بنظرتون طلا ارزونتر میشه ؟!!

ان شاالله بشه

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره میاد پایین فعلا ، من یکی دو روز پیش با ی طلا فروسش صحبت کردم گفت خیلی خوب داره میاد پایین تو ی هفته ۳۰۰ اومد پایین گفت بهترین وقت خرید طلاس

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

دقیقا منم مشکل شما رو داشتم یه گوشواره برا دخترم خریدم ۲ گرم ولی گرون دراومد رفتم گفتم چجوری حساب کردین 

اونا که ماشاله بلدن هی زد ماشین حساب ومنو توجیه کرد 

۷ درصد سود و۹در صد مالیاتو برای من ۱۰ درصد اجرت اضافه کرده بود ینی از ۲۶۰۰  .۵۰۰ فقط سود