2777
2789

عزیزم اسم بوشهر که میاد یاد شف طیبه میفتم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

زایمان اولی؟

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزيزم

دکتری هست که تو ساختمان بانک رسالت روبروی اتکا، بغل شهر غذا، میشینه. هر چی فک میکنم ذهنم یاری نمیکنه اسمشو.‌ اون اصرار کنی انجام میده. دکترای دیگه هم انجام میدنا . در کل هم همشون هزینشون بالاست مخصوصا شکم اول

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
زير نظر دكتر رحمانيم انجام نميده

رحمانی که خودش خیلی ساله انجام نمیده، مریضایی هم که باید سزارین بشن مثل سز دو و سوم، ارجاع میده به دکترای دیگه

رحمانی که خودش خیلی ساله انجام نمیده، مریضایی هم که باید سزارین بشن مثل سز دو و سوم، ارجاع میده به د ...

اره ميدونم به من ميگه بايد بري شيراز

من شريط شيراز رفتنو ندارم

🐣
اره ميدونم به من ميگه بايد بري شيراز من شريط شيراز رفتنو ندارم

دکتر رحمانی به اکثر مریصاش همینو میگه. میگه برین شیراز. به همعروس خودمم که سز سوم بود همینو گفت ولی نرفت، یارقلی عملش کرد

شما كدوم دكترو ميدونيد خوبه و سزارين انجام ميده؟

دکتر بلدی هست، جعفری هم انجام میده. دکتر فروع پاکباز هم دستش سبکه و انجام میده تو درمانگاه جدیده که سراه عاشوری کنار پست هست اونجا میشینه، درمانگاه روبرو انتقال خون هم میشینه‌. قبلا مطبش چعادک بود ولی الان رو نمیدونم. هزینش هم نسبت به بقیه مناسبتره. ایشون برا من سز انجام داد، من که راضی بودم