2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام 😞😞😭 بیاید 🤕😞

4463 بازدید | 193 پست

هشت ماه پیش سر این قضیه یی که منو با خودش برده بود بیرون و یهو بهم گفت که داری پسرای مردمو دید میزنی منم این طوری شدم 😳 گفتم چی میگی تو حالت خوبه ، کلی جر و بحث منو اورد گذاشت خونه ی بابام ، بابام زنگ زد بهش تا حرف بزنه جواب نداد بعد زنگ زد پدرش خیلی مودبانه گله کرد ، دنبالم نیومد بماند کلیم طلبکار بود ، منم با کلی التماس و خواهش از طرف خودم  برگشتم خونم ، گذشت کم کم شروع شد همه چی ، با من دعوا میکرد سر خانوادش ، به من گفت من خونه ی پدرت نمی یام اونام نیان ، منم گفتم باشه یه مدت اینطوری بگذره ، گذشت ، اومدیم جلو تر گیر داد که تو اینستا داری مگه نگفتم وصل نکن ، من دوباره این طوری 😳 کلی قسم ایه که من این کارو نکردم مدرک میارم حتی برات قبول نکرد که نکرد اومدم منو کلی زد ، سه تا چک زد با پنج تا مشت ، منم گیج شدم حس کردم چشمام لوچ شد ، بعدم گوشیمو شکست ، من باز هیچی نگفتم ، اومدیم جلوتر برام یه روز گوشی خرید گف اپل ایدیتو بده ، منم دست پا شکسته گفته بودم که اپل ایدی دارم ولی درست متوجه نشده بود ، کلی شاکی شد که چرا اپل ایدی زدی مگه من نگفتم نزن و کلی حرف ، صادقانه این کارم واسه همون لحظه ی بود که منو اورده بود خونه ی بابام منم ترسیدم بهش بگم ولی در اخر خودم گفتم ، فهمیدم اشتباه کردم کلی عذر خواهی کردم اما قبول نکرد ، زنگ زد به خانوادم کلی تندی و بی ادبی بازم هیچی نگفتم ، گفتم تقصیر خودت بود دختر ، گذشت اومدیم جلوتر کرونا گرفتم توی اون حال بد من برگشت بهم گف خانوادت نه زنگ بزن نه تو زنگ بزن حقم نداری بری ، کلی قشنگ حرف زدم منتشو کشیدم زیر بار نرفت ، گفتم بذار بگذره بعدا خودش کوتاه میاد ، یه مدت کج دار و مریض گذشت تا رسیدیم به امروز ، سر یه قضیه که گفتم تقصیر کارم کلیم معذرت خواهی کردم گفتم ببخش ، اونم گذشت و بخشید ، قضیمم حاد نبود فقط ناراحت کننده بود 

ادامشو‌الان میذارم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خیلی رو دادای دفع اول باید محکم جلوش وایمیسادی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بعد اومدیم یه هفته جلوتر هی بهانه بهانه ، خانوادت سمن ، زنگ نزن بهشون رفتی اونجا زود برگرد ، دیر به دیر برو مثلا ماهی یه بار ، منم تا یه حدی قبول کردم ولی دیدم نشد گفت اگه بچه دار شیم یه ساعت میبرمتون اونجا بعد میام دنبالتون دوست ندارم اونجا باشید 

نمیدونم چرا اینقدر گارد داره نسبت به خانوادم ، همش میگه همچیشون فیلمه الکیه علاقشون دوست داشتنشون

خانواده ی من هرسال عید واسش کادو میگیرن پدرم وقتی ما می اومدیم بدو بدو می اومد پایین تا مریض می شد ده بار زنگ میزدن

اخرشم برگشت گفت من میدونم مادرت بهت حسادت داره اینو وقتی فهمیدم که دیدم توی عروسی دارم سرت شاباش میریزم بد نگاه میکنه ، خیلی بهم برخورد 

من همسرم ادم بدی نیس ، نه معتاده ، نه خیانتکاره نه خسیسه 

من رفتارای خوبشم میبینم نمیگم همه ی بدیهارو فقط اون داره نه منم توی زندگی کلی اشتباه دارم کم و کسر دارم احتمالا اونم راجب من یه سری فکرا میکنه ، ولی خب زندگی یعنی گذشت 

گفت برو نمیخوام این زندگیرو نسبت بهت بی اعتماد و دلسرم ، منم دیگه نکشیدم ، هشت ماه صبر کردم خودمو به طرز فکرش نزدیک کردم ، زنگ زدم به بابام اومد دنبالم ، موقع رفتن زنگ زدم بهش گفتم دارم میرم گفت هیچی نبر نه گوشی نه طلا 

منم از حرصم گفتم ما زندگیمون به فنا رفته تو به فکر حواشی هستی ؟ 

اومدم خونه ی بابام ، اس داده بابات تورو چرا بدون اجازه برده تو طلاهامو دزدیدی گوشیرو دزدیدی باباتم تورو دزدیده نمیدونستم با دزد طرفم 

خیلی اتیش گرفتم گفتم الان تمام قضیه ی ما تموم شد توی این جمع شد ؟ خیلی وقیحی برو یه فکری به حال زندگیمون کن 

الان من کار درستی کردم که اومدم خونه ی پدرم  یا نه ؟ 

برگشته میگه من خیلی کله شقم اگه بری نمی یام دنبالت یه راست باید بریم محضر 

خیلی شکستم یعنی زندگیمون ارزش از خودگذشتگی و کنار گذاشتن غرورو نداشت 

من خیلی با دلش راه اومدم سعی کردم همه ی اخلاقای بدمو درست کنم 

خانوادشو از صبح تا شب دعوت کردم از صبحونه بگیر تا شام 

انتظار تشکر نداشتم ولی انتظارم نداشتم که بهم یه راست بگه جداشو از خانوادت یا من یا اونا

کلا باید فراموش شن انگار نیستن

من چی کار کنم ؟ کار درستی کردم یا نه ؟

چی میشه نتیجش ؟ توروخدا تجربیاتتونو بگید

من دوسش دارم دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه ولی اون خیلی عرصرو برام تنگ کرده بود من احساس ارامش نداشتم 

مجبور شدم ول کنم بیام طاقتم طاق شده

گفت مجبوری تحملت میکنم 😞🤕😭

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی رو دادای دفع اول باید محکم جلوش وایمیسادی

خیلی دلتنگش میشم همش سر این دلمه 

خسته شدم 

هم دوسش دارم هم نمیتونم 

بخدا به همه ی انتقاداش نسبت به خودم و خانوادم گوش میدم ولی الان نمیدونم کار درستی کردم اومدم یا نه 

اگه به طلاق برسه من چی کار کنم 

اپل ایدی چیه؟

یه کد واسه اپله که اجازه میده برنامه نصب کنی

عزیزم برات ارزشی قائل نیست بنظرم جدا شو.

شاید سرش جای دیگه گرمه.

برگردی فقط باید تحمل کنی جدا بشی حتما زندگیت بهترازاین خاهدشد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

غصه نخور ،،اینم میگذره ،،مردا از یه جایی ب بعد حساس میشن ،،شوهر منم دقیقا اینجوریه ،،منو روانی کرده با کاراش ،فقط باید باب میلش رفتار کرد ،،منن دیکه بعد ۱۳ سال زندگی بهش عادت کردم ،،اوایل تا ۷ سال اینجوری هی قهر بکن خونه بابا ،،اینجور بودیم ،،الان خداروشکر عادی شده برا هر دومون ،، ببین از رو علاقم ممکنه باشه

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
چقدر منت کشیدی عزت نفس چی،میشه این وسط؟

اخه دوسش داشتم گفتم اون نشکنه غرورش