2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام 😞😞😭 بیاید 🤕😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 193 پست
من باشم میگذرم.میرم داغم رو به دلش میزارم

اومدم تا ببینم تا کجا واسش مهمم 

میگه من خیلی راحت میگذرم منطقی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس تو هم بگذر تلاشت رو کردی دیگه شرمنده دلت نیستی

😞😞😞😞😞😞😞

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هر چقدرم دوسش داشتي نبايد اينهمه غرورتو زير پات ميزاشتي 

تا زن برا خودش ارزش قائل نشه مردشم ارزشي براش قائل نميشه يه بار برا هميشه محكم جلوش وايسا ن منت بكش 

همچين ادمي ارزش اينكه عشقو علاقته ب پاش بريزي نداره 

وقتي يكبار محكم جلوش وايسي ديگه جرات نميكنه باهات اينجوري رفتار كنه برو دادخواست طلاق بده خودتو بشناس 

خودتو بساز سخته اما مطمعن باش يه عمر راحت ميشي

هر چقدرم دوسش داشتي نبايد اينهمه غرورتو زير پات ميزاشتي  تا زن برا خودش ارزش قائل نشه مردشم ار ...

😞😞😞😞😞😞😞😞

دوست ندارم جداشم 

ولی میخوام تنبیه شه 😞😞😭

منم موندم.دوست داشتن از محبت و احترام میاد از ارامش از اینکه طرفت به دلبستگی های تو احترام بزار و با ...

نمیدونم والله شاید دوست داشتن های جدید خصوصیاتش عوض شده ما بلد نیستیم😐

دو صفحه اولو خوندم 

حالا ک اومدی بشین سنگین خونه بابات ببین چی میشه اگه دباره خودت برگردی بدتر میشه اذیتت میکنه حالا اصلا ببین اهمیتی به زندگیتون میده حالا تا بچه ای نیست ببین چه میشه الان بزرگتری کسی رو داره بیاد با پدرت حرف بزنن یا دزست شه یا تموم شه

من یه تاپیک دیگه گفتم خیلی میترسم همسر اینده ام به خانواده ام بی ادبی کنه  چی کنم ؟از کجا میشه ...

باید چندین ماه قبل عقد باهاش رفت وامد کنی باید خوب بشناسیش

تپش های قلبم شکست تو بوده‌

وای عزیزم 

چقد زندگیت شبیه منه

شوهر منم پارسال یه مسافرت بردم کوفتم کرد

تو یه رستوران بودیم با خاله هاش و خانوادشون بعد ک اومدیم بیرون الکی بامن قهر کرد دعوا شدیم منو تو شهر غریب ول کرد من با خاله هاش برگشتم خودشم تنها بعد ک خیلی اصرار کردم گفت یه پسره تو رستوران همش چشش دنبال تو بود تو هم بهش زل زده بودی در صورتی ک من اصلا توجهی نکرده بود شاید تو فکر بودم حواسم نبوده ولی اصلا همچین چیزی نبود

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

الانم چند روز بخاطر ی دعوای مسخره قهر بودیم 

رفته بودم خونه بابام میگفت طلاق بگیریم 

الان برگشتم انگار بهترشده 

ولی منم جرأت ندارم طلاق بگیرم خیلی دوستش دارم چند روز خونه بابام بودم همش تو فکرش همش خوابشو میدیدم

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
الانم چند روز بخاطر ی دعوای مسخره قهر بودیم  رفته بودم خونه بابام میگفت طلاق بگیریم  الا ...

خودت رفتی قهر و خودت برگشتی ؟

من با یه تق یا یه چیز مسخره نیومدم نه 

کلی کتک خوردم ناسزا و فوش راجب خودمو خانوادم شنیدم بهم گف من نمیرم خونه ی مادرت اونام نیان تو هم نرو 

تو منو دلسرد میکنی ، پر از ایرادی 

مجبوری باهاتم 

همرو‌ تحمل کردم 

حالا فکر نکنی فقط توی دعوا گفته ها نه ، توی حالتای ارامم گفته 

یه بار منو برد خونه ی پدرم اونجا دعوا کردیم ، خودم برگشتم اومدم دیدم قفل درو عوض کرده ، موندم خیابون از همه ی اینا گذشتتتتم 

ولی اخرش متهم شدم که پشتش نیستم همراهش نیستم چرا چون بهش گفته بودم اجازه بده یه شب بیشتر بمونم خونه ی مادرم اونم شروع کرد گف گف گف منم هیچی نگفتم اخرش ترکیدم اومدم خونه ی پدرم

بخدا میدونم نباید یه طرفه به قاضی رفت من ایراد دارم اون ایراد داره من خوبی دارم اون خوبی داره ولی خب اینا که باهم کنار بیان میشه سازش 

همسرم بهم گف کسی تورو‌نگهتم نمی داشت من تورو نگهت داشتم😞😞😞😭😭

چرا ؟ مگه من زن بسازی نیستم ، از دوتا زن خوب نباشم از ده تا زن که بهترم 

خودت رفتی قهر و خودت برگشتی ؟ من با یه تق یا یه چیز مسخره نیومدم نه  کلی کتک خوردم ناسزا و فو ...

اره خودم رفتم

ن خدا رو شکر ما کتک کاری نداشتیم 

ولی اونم وقتی دعوا میشیم میگه کسی نمیتونه تحملت کنه خانواده هم نمیتونم تو رو تحمل کند

پس چطور خودش تونسته ۵سال تحمل کنه  

نمیدونم چی بگم عزیزم 

انشالله هر چی صلاحته همون بشه