2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام 😞😞😭 بیاید 🤕😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 193 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اینجا فکر میکنم یه مقدار بیمار هستن و شما هم زیادی خودتو کوچیک میکنی فقط زمانی عذر خواهی کن و کوتاه بیا که میدونی ازت اشتباهی سر زده اینکه مواقع دیگه هم کوتاه میای باعث میشه همیشه ناراحتت کنه و به این کارش عادت میکنه

غصه نخور ،،اینم میگذره ،،مردا از یه جایی ب بعد حساس میشن ،،شوهر منم دقیقا اینجوریه ،،منو روانی کرده ...

چقدر اخه 

میگه رفتی برو دیگه اخرش طلاق 

من دوسش دارم اخه 😭

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بعد اومدیم یه هفته جلوتر هی بهانه بهانه ، خانوادت سمن ، زنگ نزن بهشون رفتی اونجا زود برگرد ، ...

اتفاقاکاری خوبی کردی

کوتاه اومدن حدی داره 

هیچ کار نمیکنه 

قدرتو بیشتر بدون....

مردا که سر و ته ی عنن ...

ادل اصول دارن...انگار برده گرفتن قدغن میکنن

یا  ودود ...
خیلی دلتنگش میشم همش سر این دلمه  خسته شدم  هم دوسش دارم هم نمیتونم  بخدا به همه ی ...

عزیزم تو دوسش نداری فقط ب بودنش عادت کردی.

درضمن براکسی که برات ارزش قائل نیست اشک نریز حیف ذهنت درگیرش کنی .قوی باش تا آتیش بگیره وپشیمون بشه اما محلش نده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اول عضویتت مبارک تا بعدش

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

هر چقدرم که دوسش داشته باشی فک نکنم بیشتر از خودت باشه

تو باید اول خودتو دوست داشته باشی خواهر من باید واسه خودت ارزش قائل باشی تا دیگرانم دوست داشته باشن و برات احترام قائل باشن.

مرگ یبار شیونم یبار

مگ چند بار میخای تو این دنیا زندگی کنی که انقد زجر بکشی.

بالاخره بری دادگاه بزور میفرستنتون مشاوره ان شاالله هر چی خیر و صلاحه برات پیش بیاد.

فقط امیدوارم فردین بازی درنیاوردت باشی و طلاهاتو با خودت آورده باشی خونه بابات🤗

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من یه تاپیک دیگه گفتم خیلی میترسم همسر اینده ام به خانواده ام بی ادبی کنه  چی کنم ؟از کجا میشه ...

خودت احترامشون بگیر خانواده ت هم باید بااحترام رفتار کنن.هیچوقت بد خانواده همسرت نگو  اینجوری میفهمه خط قرمزت هست.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اتفاقاکاری خوبی کردی کوتاه اومدن حدی داره  هیچ کار نمیکنه  قدرتو بیشتر بدون.... مردا ک ...

هی با خودم گفتم خب شاید حق داره خودخواهیرو گرفتم از خودم ، با خودم گفتم دو طرف قضیرو ببین کنار بیا ، ولی نتیجش شد این که من اینور اون ور

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چقدر اخه  میگه رفتی برو دیگه اخرش طلاق  من دوسش دارم اخه 😭

خودتو دوست داشته باش اول 

عزت نفس داشته باش بگو آره طلاق میخوام نترس دادگاه زود طلاق نمیده ولی باعث میشه شوهرت آدم بشه کمی 

هیچکس جز خودت مهم نیست تو برای خودت زندگی میکنی 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️