خانوما کسی تجربه جدایی داره با این ک شوهرم خیلی دوست دارم به هیچ وجه کنار نمیاد و میخواد جدا شیم کسی هم تو زندگیش نیست و بهونه های بی خود میاره چهجور با احساسم کنار بیام خیلی خودم خورد کردم تا الان
خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهونه الکی مثلا امروز سر این ک دخترم سر لباس بد قلقی میکرد و لباس عوض نمیکرد و سه ساعت بی دلیل گریه ...
به خاطر این چیزا میخواهین طلاق بگیرین؟؟طلاق هم همچین چیز خوب وعالی نیستا.اگه درست تصمیم نگیرین قطعا پشیمون میشید.خودتون حداقل از کلینیک همینجا مشاوره بخواهین.ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از این چیزها هستش که بخواد بخاطر این مسائل از هم بپاشه
من ک حرفی ندارم اینقد التماسش کردم ک خدا میدونه قبول نمیکنه
عرص کردم.از همین جا تو کلینیک شروع کنید مسئله تون رو مطرح کنید واول از تغیرر تو رفتار خودتون وتطابق رفتارتون با همسرتون شروع کنید ولجبازی نکنین که بدتر میشه.قطعا با تصمیم منطقی راه حل داره