من الان 11 روزه اقدام کردم اونم با سونو وامپول آزادسازی الانم فقط نوک سینه ها درد دارن یه دوبار ترشح کشدار شبیه روزای تخمکگذاری داشتم ولی شفاف نیستن اگه واقعا میتونید کمک کنید تو رو خدا 😥
زیاد به علائم دقت نکن عزیزم تا روز موعد پری سعی کن بیخیال باشی.تنبلی داشتین؟چند وقته دارو استفاده میکنین؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۳ماهه اقدامم من ۱۵روزه ک از پریودم پاک شدم الان ۴روزه زیر دلم و تخمدان سمت چپ خیلی دردمیکنه نمیدونم چم شده خانوما شما تجربه دارین بگین حتی روزای تخمک گذاریمم اینجوری نبودم این اولین باره
چه دارو هایی استفاده کردین؟چه روزایی اقدام داشتین؟؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
کلومیفن روزی 2 تا از روز سوم و آمپول آزادی تخمک بعد سونو روز 12
من از روز سوم پری روزی سه تا کلومیفن داشتم و روز ۱۲و۱۴هم امپول زدم.البته فقط روز سیزده پری اقدام داشتم اگه بشه امشب هم اقدام میکنم امشب میشه شب ۱۵ تا دیگه ببینم خدا چی میخواد.شما چطور اقدام داشتین؟
من شب 12 آمپول رو زدم روز 13 یه بار ظهر یه بارم شب نزدیکی داشتم
آهان نه من فقط یکبار شب سیزده اقدام داشتم.توکل به خدا انشالله هر دو مون این ماه باردار شیم عزیزم
بار قبل منم با یه بار اقدام حامله شدم ولی نزدیکی کردیم نابودش کردیم 😩😩
ای بابا عیبی نداره گلم حتما قسمت نبوده اینبار دیگه حواستو جمع کن و نزدیکی نداشته باش تا ببینی بارداری یا نه.