2777
2789

سلام بچه ها

یه شغلی هست به نام بازار یابی شبکه ای که یه سری اموزش ها به علاقه مندها داده میشه و میتونن توی خونه از طریق واتس اپ شروع به فروش محصولات شرکتها از جمله گانودرما و محصولات نانو و ارایشی بهداشتی انجام بدن.کسی انجام داده؟؟؟ درامد چطوره؟؟ راضی هستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدتون چقدر بوده؟؟؟> اتفاقا هرمی بهتر هم هست چون بصورت تصاعدی درامدتون بیشتر میشه.

اره هرمی عالیه ولی خب موقتیه

مثلا داداشم تو تلفیق وهنر بود عااااالی بود

ولی خب پلمپ شد شرکته

چون‌هرمی غیرقانونیه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اره هرمی عالیه ولی خب موقتیه مثلا داداشم تو تلفیق وهنر بود عااااالی بود ولی خب پلمپ شد شرکته چون‌ ...

من شرکتی که توش وارد شدم تائیدیه داره.فعلا وقتت نذاشتم ولی فکر کنم برای درامد بد نباشه

خیلی از شرکت ها قانونی هستن 

نمیدونم این تلفی۲ و هنر درامدش فوق العاده بود اصلا بینظیر

واسه شروع ۳۳۰۰‌میدادی بعد هرچی‌زیرمجموعه هات ادم‌میوردن ۵۲۸ میگرفتی

فک‌کن بعضبا هفته ای ۱۰ ملیون درمیوردن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
من خیلی تحقیق کردم راجبشون چون خودم میخواستم وارد بشم بهترین رو نفیس هست از نظر من

وارد نشدین یعنی؟؟ به نظرم برای خانمهای خانه دار خیلی خوبه ..فرصت عالیه ..ول من که شاغلم بازم دوست دارم امتحان کنم.

نمیدونم این تلفی۲ و هنر درامدش فوق العاده بود اصلا بینظیر واسه شروع ۳۳۰۰‌میدادی بعد هرچی‌زیرمجموعه ...

اما غیر قانونی بود این شرکت ها باید یه شماره داشته باشن از صنعت و معدن تا قانونی بودنشون ثابت بشه

نمیدونم این تلفی۲ و هنر درامدش فوق العاده بود اصلا بینظیر واسه شروع ۳۳۰۰‌میدادی بعد هرچی‌زیرمجموعه ...

منم شنیدم درامدش خیلی خوبه.یه سریا میگن ماهی 30 تومن راحت درمیارن.یه اقایی بود میگفت بازنشسته ها توی خونه نشستن دارن ماهی 10 تومن کار میکنن.

وارد نشدین یعنی؟؟ به نظرم برای خانمهای خانه دار خیلی خوبه ..فرصت عالیه ..ول من که شاغلم بازم دوست دا ...

من وارد شدم شاغلم هستم فرصت خیلی خوبیه برای شروع این کار رو کنار کارم دارم به هردوتاش هم میرسم