2777
2789
عنوان

خدارو شکر منم مامان شدم بعد ۴سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 41 پست
این ماه ب منم لتروزول و سینال اف داد یه بار دیگه هم داد فولی خوب داشتم ۳ تا ولی نشد شوهرم ۲۰ می ...

اون تعدادش مشکلی نداشت یه مشکل جزیی توی تحرک داشت که به اصرار خودم پزشکم دارو نوشت و بعضیا رو هم خودم خریدم اگه پزشک نمی‌نوشت که همسرم نمیخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تعدادش مشکلی نداشت یه مشکل جزیی توی تحرک داشت که به اصرار خودم پزشکم دارو نوشت و بعضیا رو هم خود ...

قشنگ بگو چیا خوردی.منم منتطرم

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
این ماه ب منم لتروزول و سینال اف داد یه بار دیگه هم داد فولی خوب داشتم ۳ تا ولی نشد شوهرم ۲۰ می ...

تو تاپیک هام نگاه کن عکس ازمایشش هست دارو هایی که دادم سلن پلاس و کوکیوتن قرمز ویتامین ای الکارنتین قرص آهن 

تو تاپیک هام نگاه کن عکس ازمایشش هست دارو هایی که دادم سلن پلاس و کوکیوتن قرمز ویتامین ای الکارنتین ...

چن مدت اینارو مصرف کردین.من دوماهه داریم ویتامین میخوریم.کیوتن.زینگو ویتامین سی.ویتامین بی‌.اهن.ماه قبل فرتیل سان ام و سان اید برا هردوتامون. 

قشنگ بگو چیا خوردی.منم منتطرم

گفتم عزیزم از روز سوم شبی دوتا لتروزول و پنج تا آمپول سینال از روز پنجم روز دوازده هم سونو فولیکول و دوتا آمپول اچ سی جی و دو روز بعد از او سی جی دوفاستون شبی یکی تا ۱۰شب 

آره ولی با این بی بی چک های کمرنگ احتمالش خیلی کمه

ایشاا... نی نیتو بسلامتی بغل کنی.خداروشکر که خدا همیشه حواسش بهمون هست 

سلام دوستان 

من pco  داشتمم مراجعه کردم به دکتر عید امسال باردار شدم دو قلو با آمپول سینال ولی به علت اینکه دکتر تشخیص نداد غلظت خون دارم قلبشون وایساد بعد دکترمو عوض کردم دکتر به من آمپول سینال اف دوز بالا داد و لتروزول و.... که این سری بعد استفاده مراجعه کردم به سونوگرافی گفت تخمدانات خیلی بزرگ شده خودم هم دردش رو احساس میکردم مراجعه کردم به دکتر اولیم اون گفت 15 تا تخمک سمت راست دارم و 15 تا سمت چپ  گفت داری هایپر میشی و دکتر داروی ivf بهت داده گفت اگه امپول آزاد سازی رو میزدی یه ماه بیمارستان بستری میشدی سفیده تخم مرغ بخور قرص dostinex بهم داد گفت حالت بدتر شد برو بهش بگو گند خودشو جمع کنه الان چیکار کنم استرس دارم