2777
2789
عنوان

خدارو شکر منم مامان شدم بعد ۴سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 41 پست
همین دارو ها که گفتم اصلا امیدی هم نداشتم چون قبلاً هم فولی خوب داشتم و نگرفت

از لحاظ تغذیه منظورمه

من الان فقط گرمیجات میخورم بنظرت موثره؟

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مثل منی منم قبلا اینجوری بارداری پوچ بودم بعدش باردار شدم. الان دخترم سه سالشه نگران نباش

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

سلام مامانای خرداد وتیر 1400 یک گروه تو واتساپ زدیم دور هم باشیم  خوشحال میشم بیایین 

https://chat.whatsapp.com/I1a1aFrYq6aHDDGAvqiZDv

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
از لحاظ تغذیه منظورمه من الان فقط گرمیجات میخورم بنظرت موثره؟

پزشکم پزشک معروف اصفهانه

بهم گفت گرمیجات بخور خانم

رحمت را گرم میکنی 

رحم سرد بچه پس میزنه

بهم گفت ..مرغ وقتی میخابه روی تخم مرغ اون گرمع باعث تشکیل جوجه و نطفه میشه

بهم گفت تا رحمت رو گرم نکنی این دارو ها موثر نیس منم خودمو بستم ب گرمی 

بسیار زیاد تاکید کرد....

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
انشالله که مادر میشی. زیاد با خدا خلوت کن قران بخور. میگن شبا قبل خواب هم ذکر اسغفرالله رو زیاد بگین ...

چشم ممنون

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پزشکم پزشک معروف اصفهانه بهم گفت گرمیجات بخور خانم رحمت را گرم میکنی  رحم سرد بچه پس میزنه ...

اخه دوباره میگن بعد تخمک کشی واسه انتقال جنین رحم سرد باشه بهتره

واسه همین مسگه نشاسته بخورین

منم نمیدونم حالا چی درسته چی غلط

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤