2777
2789
عنوان

کرونا کمک😭

399 بازدید | 21 پست

خانوما شوهرم از عصر میگف حالت تهوع دارم

الانم نصفه شب پاشده تب داره و میگه سردشه

میگه همه جای بدنم دردمیکنه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم رفتم دکتر دارو داد گفت استراحت

کنم تا وقتی هم تنگی نفس نگرفتم نرم بیمارستان

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم اینجوریم رفتم دکتر دارو داد گفت استراحت کنم تا وقتی هم تنگی نفس نگرفتم نرم بیمارستان

آره منم

من تنگی نفسم گرفتم نرفتم اکسیژنم ۹۰ شده بود

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اره کروناس نترس حالا انگار چیه ماسک بزن توخونه دوتا

پسرمو چیکارش کنم

۲سال ونیمشه

الان بردم اتاق خودش خوابوندم

استرس گرفتم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

دمنوش اویشن درست کن روزی دوبار بده بخوره

همچنین اب ولرم و ابلیمو و عسل روزی دوبار بخوره

بهش غذای مقوی بده ک سیستم ایمنی بدنش قوی شه

اصلنم نترس مث سرماخوردگی وانفولانزاس بیمارستانم نیازی نیس برید همینارو رعایت کنید خوب خوب میشه

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁

كرونا هم همون انفولانزاست كه اگه به موقع درمان نشه و استراحت نداشته باشن داستان ميشه و تنگي نفس و سرفه و ريه ها اسيب ميبينه

ازش قول نسازيم تا بتونيم راحت شكستش بديم 

هرچي يه بيماري رو تو ذهنمون بزرگ كنيم قطعا بدنمون ضعيفتر ميشه و قدرت مقابله نداره

البته من منكر اين بيماري هم نميشم و خودم پيشگيري ميكنم و از خونه بيرون نميرم ولي اگرم بشه ديگه شده خواست و حكمته خداست اگر خدا نخواد حتي برگ از درحت نميوفته💜

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
كرونا هم همون انفولانزاست كه اگه به موقع درمان نشه و استراحت نداشته باشن داستان ميشه و تنگي نفس و سر ...

خیلی ناراحتم

چن روزه ازدستش ناراحتم

دیشب آخرش توماشین کلی تنهایی گریه کردم

حس بدی دارم خیلی

اگ چیزیش شه من دق میکنم 😭

پسرمو چیکارش کنم ۲سال ونیمشه الان بردم اتاق خودش خوابوندم استرس گرفتم

نمیگیره عزیزم استرس نده بخودت ،ببر خونه مامانت بزار اگه نگرانشی ، ب شوهرت خوب برس اب هویج لیموترش سوپ بده بخوره دمنوش اویشن پنیرک زنجبیل دارچین بده بهش ، ب شوهرت دستکش بده ک خواست مثلا بره دستشویی دستش کنه ب دستگیره دستش نخوره، خودت پسرت دوتا ماسک بزنید فاصلهـ بگیرید،تو اب پاش الکل ۹۶درصد بریز هرجا دست شوهرت خورد بزن ، من مامانم بابامم ابجیم الانم شوهرم گرفتن ، داداشم ک۱۱سالشه و۱۶کلا خونه بودن هیچی نشد ، بابامم گرف حتی برامون کباب پخت خوردیم هیچکس کرونا نگرفت خبرم نداشتیم بابام کرونا داره ، الانم شوهرم داره خودم ۳۷هفتمه باردارم خودم بهش میرسم ازکمر درد مردم

نمیگیره عزیزم استرس نده بخودت ،ببر خونه مامانت بزار اگه نگرانشی ، ب شوهرت خوب برس اب هویج لیموترش سو ...

وای عزیزم مراقب خودت باش خیلی

وای عزیزم مراقب خودت باش خیلی

چاره ای ندارم دیگ صب تا شب سرپام، تازه ظرفاتو با وایتکس بشور یا یبار مصرف بخر ب اقات هرچی میدی تو یبار مصرف بده لیوان ، بشقاب ،کاسه ،پیاله ،قاشق ،چاقو 

مرغ کباب کن باگوجه کبابی بده بخوره ، منم الان خورشت دارم میپزم با جوجه محلی