2777
2789
بعضیا این مدلین هیچ عیبی ندارن اتفاقا بقیه ام فک میکنن کلی خاطر خواه داری ولی خاستگار نداری بعضیام ک ...

خودمم خیلی داشتم همیشه چن تا چن تا بوده ولی نمیدونم چرا دوس ندارم ازدواج کنم 

اصن حس خوبی ندارم ب ازدواج

بعدا بم نگن سنت بالاست شوهر نکردی 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا این مدلین هیچ عیبی ندارن اتفاقا بقیه ام فک میکنن کلی خاطر خواه داری ولی خاستگار نداری بعضیام ک ...

اتفاقا اطرافیانم واضح بهم میگن کسی سمتت نمیاد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چی؟

بنظرم خیلی سخت شده هرکسی دیگه توانایی ازدواج نداره

من خواستگارم پارسال خیلی پیگیر بود گفتم قصدشو ندارم

امسال دوباره منو دید از نگاهش‌مشخص بود 

ولی بخاطر اینکه تو این وضع مملکت و جنگ کارش خوابیده بود نتونست بیاد جلو و امیدواره ک من همچنان قصد ازدواج نداشته باشم

پسرا دیگه زیر بار ازدواج نمی‌رند دقت کنید میگن سر مهریه می‌ترسیم اما شرایط اقتصادی مردم افتضاحه

دروغ میگن خودشون نخواستن  وگرنه ه‍نوزم میشه بعدشم درگیر رابطه های نامشروع میشن.

کلا میانگین سنی ازدواج امسال برای آقایون 28 سال و خانم ها 26 سال دوماه خودم 25 سالگی ازدواج کردم پس شما به خودت استرس نده مگه مسابقه است کسی زود از خط پایان بگذره اینجا نبین کلا نی نی سایت عجیبه خانم سی ساله اینجا داماد داره ، دختر 16 ساله بچه دومش کلاس ششم 

به وقتش آدمی مناسب تو سر راهت قرار میگیره 

تو تل یه جمع خودمونی ساختیم برای دورهمی، خنده، بحث، رفاقت و حال خوب 😎نه قوانین عجیب داریم، نه حرف ا ...

لینک لطفا

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

ختم ازدواج بردار اسی 

سوره طه یس احزاب 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

سینگل باش و پادشاهی کن👸😎

ادم نمیتونه تا ابد تنها بمونه سخته واقعا 

دروغ میگن خودشون نخواستن وگرنه ه‍نوزم میشه بعدشم درگیر رابطه های نامشروع میشن.

اره یه تعداد نمی‌خوان به قول شما

یه تعدادم واقعا شرایط مالی خوبی ندارن 

چی بگم ازدواج هم دیگه داره جمع میشه